Construmás ablak csoda

A legfrissebb nyugat-európai trendek Magyarországra is begyűrűztek: az elszabaduló energiaárak miatt egyre inkább előtérbe kerülnek az otthon energiamegtakarító felújításai. De hogyan tájékozódjunk az építőipari márkák özönében? Ebben nyújthatnak objektív támpontot a Construma díjak. Az Internorm szakértője bemutatja a 2013-as év innovációit, a díjazott vadonatúj fejlesztésű KF 500 műanyag & műanyag/alumínium ablakot, és az energianyerő ablak általános kiválasztási szempontjaiban is segítséget nyújt.

 

 

Hogyan újítsunk fel olyan ablakkal, amely fűtőtest is egyben?

A fűtési energia 25-30 %-át a nyílászárókon keresztül veszítjük el.   Az egész ablakszerkezet hőszigetelő képességét az Uw-érték minősíti, minél alacsonyabb, annál jobb a szigetelés: a kereskedésben mindig erre kérdezzen rá! Az Internorm csúcsmodelljei a piacon egyedülálló 0,63-as értékkel még a passzívházaknál megengedettet is túlszárnyalják. Kíváncsi, hogyan takaríthatja meg a fűtési költség akár 30%-át is?

Az ablak, mint lámpatest: a 3 rétegű és a mágikus SOLAR+ üveg

A gázszámla csökkentése, vagyis a szigetelési hatékonyság növelése miatt hazánkban is hódít a 3 rétegű üveg jogosan népszerű divatja. A vásárlók azonban sokszor csak az ablak beépítés után szembesülnek azzal, hogy ez viszont kevesebb fényt, így kevesebb energiát enged be a lakásba. Erre zseniális megoldás az Internorm  SOLAR+ réteg, amely szinte mágnesként vonzza be a napfényt otthonunkba.

 

{gallery}images/stories/epites_felujitas/2013_04/internorm/f1{/gallery}

 

Mi az a passzívház ablak?

Érdemes felfigyelni az építőiparban a passzívház minősítésű termékekre, mivel ezek a legszigorúbb energiatakarékossági elveknek felelnek meg. Az Európában piacvezető Internorm mintegy 80 éve az ablak-innováció fellegváraként évente újításokkal rukkol elő, és az egyetlen európai nyílászáró gyártó, amely 9 ablakával passzívház minősítést (PHI) ért el. Nézze meg, a passzívház nyíltnapon a hazánkban látogatható 16 házból 13-ban miért Internorm ablak került beépítésre.

Szépség és forradalmi újdonságok

Nem véletlen, hogy Cseh László olimpikonunk is Internorm ablakot választott, mivel sokan az ablakok látványába szeretnek bele. A magas kényelmi és esztétikai színvonalú alumínium borítás nemcsak  szinte bármely színben választható, hogy illeszkedjen az ablak műanyagjának és az otthon falának színéhez, de jelentősen meghosszabbítja ablakaink élettartamát is. Nézze meg, miért!

Az Internorm vadonatúj vasalati rendszere szintén forradalmi újdonság: a szinte láthatatlan vasalatok merészen elegáns designt kölcsönöznek a lakásnak, és könnyű tisztíthatóságuk miatt a hölgyek kedvence.  Az integrált I-tec szellőzővel ellátott ablakok nemcsak friss levegőt biztosítanak, de csökkentik az energiaveszteséget is.   
A 10 éve Magyarországon saját márkakereskedői hálózattal és központi kirendeltséggel is rendelkező Internorm, 30 év minőségbiztosítással és szigorú vevőelégedettség méréssel garancia a minőségre és megbízhatóságra.

 

{gallery}images/stories/epites_felujitas/2013_04/internorm/f2{/gallery} 

A Construma díjas KF 500 ablak

Az új technológiák segítségével az Internorm 2013-ban megalkotta a piac egyik leginnovatívabb termékét, a Construma díjat nyert KF 500 ablakot, amely minden idők legjobb hőszigetelésével bír.

Tavaszi felújítási akció

Az Internorm tavaszi akciójában a 3-rétegű SOLAR+ üvegezést 2 réteg áráért kínálja, az alumínium borítást pedig grátiszként biztosítja. Nézze meg, ablakvásárlás esetén milyen további extra kedvezményeket kap egyedi bejárati ajtóira.

 

www.ablak-internorm.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop