Biztonságos fordulat

A lánclépcső-szerkezet az íves és húzott vonalvezetésű lépcsők egyetlen pontos és szabályos megoldási lehetősége. A lépcsőépítésben használatos szabályok betartása a biztonságos közlekedés érdekében nagyon fontos. A lépcső bizonyos tekintetben „veszélyes üzem”, komoly baleset forrása lehet. Az UNIV Lépcsők által gyártott lánclépcső az előre megtervezett méretei által ezt a biztonságot minden körülmények között biztosítja.

 

A lépcső egy igazi 3-dimenziós műtárgy. A lánclépcső elem többféle méretben készül, ezáltal jelentős szabadságot biztosít a tervezésben, korrekt alaprajzi méretezést és a szereléskor mm- pontos fellépési magasság beállítást tesz lehetővé. A nyomvonal vezetés tetszőleges a minimális ívek betartása mellet, ezáltal bármilyen formájú helyszínhez kialakítható.

 

{gallery}images/stories/aktualis/2013_07/lumen{/gallery}

 

A gyártósoron hegesztett acél lánc-elemek a RAL-skála szerint választható színű porfestéssel, a lépcsőlapok 40mm vastag keményfából színre pácolással és lakkozással készülnek. Az acélváz és a lépcsőlapok között gumialátétes csavarozás van, ami jelentősen csökkenti a lépészajt és a rezgéseket. A fa-fém kombiációs csőkorlátok a lánclépcső légies megjelenését tovább fokozzák.

A látványos formák, az igényes anyagok és az esztétikus felületek minden enteriőrben sikerrel alkalmazhatók.

univlepcsok.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop