Biztonságos dekoráció a konyhába: konyhapanel

A konyha is éppen olyan fontos része az otthonunknak, mint a nappali vagy éppen a hálószobánk. Sokan mégis úgy gondolják, hogy nehéz dekorálni, hiszen nem használhatók ugyanazok az anyagok, mint a lakás többi részében. A törés- és hőálló konyhai hátfalak vagy konyhapanelek azonban lehetővé teszik, hogy kedvünkre dekoráljuk ezt a helyiséget is.

Konyhapanel mindenkinek

A konyhapanelek számos előnnyel rendelkeznek, mindezek azonban mit sem érnének, ha az emberek többsége nem találna köztük olyan darabot, amelyet szívesen látna nap mint nap a saját konyhájában. Szerencsére itt nem ez a helyzet!
A konyhapaneleket nyomtatott minta díszíti, a gyártók szériatermékei között kő- és téglaburkolatot, csempefelületet utánzók is készülnek, de kedveltek a fotómintás változatok is. Az anyagminták leggyakrabban valamilyen követ utánoznak (például márványt), de gyakran találkozhatunk fa vagy egyszerű csempe mintájú darabokkal is. Ezek legnagyobb előnye, hogy a „valódihoz” képest sokkal olcsóbbak, emellett könnyen felhelyezhetők, ellentétben az apró csempékkel, hatalmas gránit- vagy márvány- lapokkal vagy sérülékeny fafelületekkel. Leginkább a letisztult, modern stílusú otthonokhoz illenek.
Az egyéb mintás elemek esetében a határ a csillagos ég. Szinte alig képzelhetünk el olyan variációt, amely ne létezne: geometriai formák, virágok, városi utcaképek… Ezek az elemek igazán egyedivé varázsolhatják a konyhát, közben pedig színes, izgalmas megjelenésükkel kicsit eklektikus, mediterrán stílust csempészhetnek be.

A konyhapanel előnyei

Törésálló
A konyhai hátlapokat direkt erre a helyiségre alakították ki, ezért rendkívül strapabíróak. Nem kell attól tartani, hogy egy hirtelen lepattanó csontszilánk, egy nekiütődő üveg vagy egy pezsgősdugó kárt tesz bennük.

Hőálló
Szintén a konyhai tevékenység miatt a konyhapanelek hőállóak. Ennek köszönhetően bátran fel lehet rakni a mosogatók, tűzhelyek mögé is, a hő biztosan nem tesz bennük kárt. További előnyük, hogy könnyen tisztíthatók, a felcsapódó mosogatószer vagy forró olaj sem teszi tönkre.

Sokszínű
Végül, de nem utolsósorban rendkívül sokszínű elemekről van szó. Ma már számtalan méretben és mintában érhetőek el a piacon, így mindenki megtalálja a saját és konyhája stílusához leginkább illő darabot.

Az ANRO webáruházában több, mint 100 termék – több tucat minta és méret – közül válogathatunk konyhai hátfal kategóriában is. Válassza ki a saját lakásának leginkább megfelelő darabot, és adja le rendelését még ma!

Kép forrása: pexels.com


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop