Biztonsági ajtó kiválasztása három perc alatt

Mire is elég három perc? Meghallgathatjuk kedvenc zenénket, megihatunk egy kávét, de a HiSec weboldalon akár a legmegfelelőbb biztonsági ajtót is kiválaszthatjuk a több mint 800 lehetőség közül.

biztonsagiajtokivalasztasa3 720

A titok nyitja az ajtótervező, ahol kiválaszthatjuk a megfelelő színt, hogy egy- vagy kétkulcsos verziót szeretnénk, és azt, hogy kültéri vagy beltéri legyen-e az ajtó. Ha pedig felszerelésre került a bejárat, annak minden előnyét élvezhetjük akár életünk végéig.

Biztonsági ajtó – kint tartja, amit kint kell
A biztonsági ajtókról mindenki a betörők kívül tartására asszociál, ami teljesen érthető. Ezek a bejáratok ugyanis még a legprofibb tolvajokat is kihívás elé állítják a rengeteg beépített technológiának hála. De egy biztonsági ajtó ennél jóval többet tud. Nemcsak a kéretlen látogatókat tartja kívül, hanem a zavaró, nemkívánatos zajokat is. Ez pedig néha aranyat ér, például amikor reggel beindul a házban az élet, kopognak a cipők a folyosó kövén, a kutyák csapnak zajt, mi viszont még aludni szeretnénk.
A zajok mellett a szagok is zavarók lehetnek. Mert valljuk be, senki nem kíváncsi rá, hogy mi az ebéd a szomszédban, és dohányfüstöt sem akarunk szagolni. A huzatnak is búcsút inthetünk, a kültéri biztonsági ajtók pedig az időjárás viszontagságainak is ellenállnak. Ez pedig több mint elég indok a régi ajtó lecserélésére, új ingatlanba pedig már eleve érdemes ilyen bejáratot tervezni.

biztonsagiajtokivalasztasa3 1

Öt tulajdonság, ami nélkül nincs biztonsági ajtó
A biztonsági ajtónak számos beépített védelmi technológiával kell rendelkeznie, hogy hatékonyan lássa el a feladatát. Fontos a többpontos záródás, a kiemelést gátló zsanérok, az acéllemezes borítás, a fúrásvédelemmel ellátott cilinderbetét, valamint a megfelelő szárnyvastagság. Talán mindez kissé szárazon hangzik, de ezek azok a paraméterek, amelyek megkülönböztetik egymástól a különféle gyártók modelljeit. Mert a biztonsági ajtók között is van különbség, ezért mindig győződjünk meg arról, hogy az adott ajtó rendelkezik-e a megfelelő minősítéssel.

Egyszerű kiválasztás
Mindenki szeretne időt spórolni, s ahelyett, hogy üzletről üzletre járnánk, használjuk a HiSec Doors ajtóválasztóját: 3 perc alatt megtervezhetjük saját, egyedi bejáratunkat. Ha ezzel megvagyunk akár hátra is dőlhetünk, mert a cég szakemberei minden egyebet elvégeznek helyettünk. Felmérik a terepet, ami alapján tanácsot adnak, elmondják, hogy a kiválasztott ajtó megfelel-e elvárásainknak, majd elvégzik a szakszerű beépítést. Bár evidensnek tűnhet, de biztosak lehetünk abban is, hogy a munkálatok után nem marad kosz, és igény esetén a régi ajtót is díjtalanul elszállítják, az 5 éves teljes körű garancia pedig csak egy újabb érv amellett, hogy miért a HiSec Doors-t válasszuk.

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop