Barbecue gomba sült paradicsommal, paprikával

A legszebb kilátás – üvegfelületek otthonainkban
Szürkén, mégis hívogatóan
Rejtőzködő elegancia az erdő közepén



barbecuegombasult 720

Hozzávalók:
4 nagy fejű portobello gomba, barbecue szósz ízlés szerint, 8 szelet pirítós kenyér, 20 dkg koktélparadicsom, 10 dkg kicsi grill paprika, olaj

A gombák szárát eltávolítjuk, és a gombafejeket megkenjük barbecue szósszal. A paradicsomot, paprikát megmossuk, megtöröljük, és megkenjük egy kis olajjal, majd minden zöldséget megsütünk grillen. A kenyereket meglocsoljuk kevés olajjal, mindkét oldalukat grillen átpirítjuk. Tálalásnál egy szelet kenyérre gombát helyezünk, teszünk rá sült paprikát, sült paradicsomot, és egy másik szelet kenyérrel lefedjük.

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop