Az agglomeráció alternatívája

Megbúvó terek
Létrejött Magyarország legújabb natúrparkja, a Szatmár-Beregi Natúrpark
Balatoni reneszánsz

A zöld környezet és az alacsonyabb ingatlanárak sok fővárosit csábítottak a Budapest környéki településekre. Ez a folyamat most megtorpanni látszik, a piacon pedig már vannak olyan fővárosi ingatlanok is, melyek valódi alternatívát jelentenek az agglomerációban álló családi házaknak.

 

 

„Új trend körvonalazódik a piacon. A vásárlók egyre inkább azokat az új ingatlanfejlesztéseket keresik, amelyek egyesítik a városi élet és a zöldövezeti ingatlan előnyeit. Ezek a fejlesztések csak akkor lehetnek sikeresek, ha teljes értékű alternatíváját nyújtják az agglomerációs családi házaknak, azaz a városon belül, tömegközlekedéssel és gépkocsival is jól megközelíthetően képesek biztosítani a nagyvárosok peremén található kistelepülések csendes, zöld környezetét.” – mondta el Petrik Zoltán, a Villa Toscana villaparkot fejlesztő Whitestone csoporthoz tartozó Development Associates ügyvezető igazgatója.

 

A Villa Toscana a III. kerületben, a Pilisi Parkerdő tőszomszédságában épülő, 10.000 négyzetméteren elterülő 36 lakásos villa park. A Rosehill Residence-t, a Palazzo Dorottyát a Mill Lofts-ot jegyző fejlesztő 2010 első negyedévében adja át a lakásokat.

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop