Ausztrál polgári luxus

A Melbourne közeli kétszintes ház stílusa nem szűkölködik eklektikus vonásokban. A Marylou Sobel Interior Design nagyvonalú munkája messze felülmúlta a négytagú család elvárásait.

ausztrelpolgariluxus 720

Időtálló komfort, egyediség, klasszikus és eklektikus stílus jellemzi a Marylou Sobel tervezte otthonokat. A sokat utazó ausztrál lakberendezőnek nagy kedvence Franciaország, így a szakmájához szükséges inspirációikat nagyrészt innen gyűjti. Megbízói, mint mindig, ezúttal is csodát vártak tőle. A tavaly év végén átadott lakásnál a tulajdonosok azzal az egyszerű kérdéssel fordultak hozzá, hogy bárki, aki majd belép új otthonukba, legyen tőle elvarázsolva! A lakberendezőre nehezedő nyomás nem volt kicsi, ám Marylou nem az a megfutamodó típus, s a végeredményt látva beváltotta megbízóinak tett ígéretét. Akár egy festő, aki üres vászonnal kezdi meg a munkáját, a kétszintes lakás dekorációnál teljesen tiszta lappal indíthatott, mert a második házasságát élő pár nem sok bútort hozott át régi életéből. „Az ügyfelek alig várták, hogy minden meglévő bútort és szőnyeget lecseréljenek!” – meséli mosolyogva Marylou. A konyhában is minden más bútor vadonatúj, méretre készült szekrényekkel. Az enteriőrt kiegészíti néhány személyes, nagyszülőktől örökölt emléktárgy, és jó néhány régiségkereskedésben vásárolt századeleji bútor. A megrendelő whisky iránti szeretetét fejezi ki az egyedi tervezésű whiskybár, amelynek színe az ital meleg tónusát tükrözi. Az eredmény önmagáért beszél.

Szép textilek, antik tárgyak, festmények, felújított szekrények, komódok, konzolasztalok, bárszekrény… Marylou enteriőrjeinek hangulata a kiegészítőkkel, művészeti tárgyakkal kissé eklektikus, amelyet a vibráló tárgykollekció és a klasszikus stílusú bútorok naturális színpalettájának kettőssége határoz meg. Nem csoda hát, hogy az átadáskor a tulajdonosok kitörő örömmel vették át új otthonukat: „Mintha egy gyönyörű butikhotelbe lépnének be!” – mondták elismerően.

Az ausztrál Marylou Sobel projektjei időtállók, kényelmesek, finoman keverik a vintage és az ikonikus, modern darabokat, színeket és textúrákat. Enteriőrjeiben gyakran használja a természetes követ, fémet és fát. ausztrelpolgariluxus portre
Marylou Sobel
www.marylousobel.com.au 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop