Amit a támasztólétrákról tudni érdemes

Az Állványbázis által forgalmazott Krause támasztólétrák egyik legfontosabb hozzáadott értéke, hogy a használatuk nélkül nagyságrendekkel lenne nehezebb az élet akár az autó-, akár az építőiparban. A gyártó immáron 100 esztendeje szolgálja ki az ipari, valamint az otthoni felhasználásra alkalmas létrákkal a vásárlókat.

amitatamasztoletrakróltudni 720

A termékeik iránt egyre fokozódó érdeklődés tapasztalható egyrészt a cégek részéről, másrészt a magáncélú felhasználásban is. Hogy megkönnyítsük a választást, az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a tudnivalókat, amelyeket a támasztólétrákról tudni érdemes.

Kulcsfontosságú jellemzők
A Krause a létrák fejlesztése, illetve gyártása során három fő értéket szem előtt tartva jár el: funkcionalitás, biztonság és kezelhetőség. Természetesen ez a szabálykövető elv érvényesül a támasztólétrák előállítása során is. A gyártott termékekre kivétel nélkül igaz, hogy a legszigorúbb minőségbiztonsági kritériumoknak is megfelelnek, nem a véletlen műve tehát, hogy világszerte kedveltek és népszerűek a vásárlók körében.

Támasztólétrák ipari felhasználásra
Az első típus, amit érdemes kiemelnünk, az univerzálisan használható lépcsőfokos támasztólétra. Alumíniumból készült, csúszás elleni védelemmel ellátott támasztófelülettel rendelkezik, emellett nagy szilárdságú peremezett kapcsolat segít az erősítésben a fokok és a szár között, a kényelmes állást pedig széles, bordázott peremek teszik lehetővé.
Professzionális felhasználásra készül a kétrészes alumínium tolólétra. Erőssége, hogy a szárat körülvevő stabil alumíniumvezető profilok komoly stabilitást biztosítanak, a rögzítő kampók automatikusan reteszelődnek, széles és csúszásmentes fokokkal ellátott, illetve a létra egyes részei akár külön is felhasználhatók.
A két- vagy háromrészes húzóköteles létra jellegzetessége a körbefutó kötélvezetés, amelynek köszönhetően a kötél nem szennyeződik, illetve állandóan rögzíteni sem kell. Kiemelendők még a fali vezetőgörgők, amelyek minden méretnél könnyed magasságállítást biztosítanak az épület mellett.

Támasztólétrák félprofi felhasználásra
Itt is többféle típus érhető el, és választható tetszés szerint az allvanybazis.hu oldalán. A Sibilo egy könnyű és sokféleképpen felhasználható alumínium támasztólétra, amelyet kifejezetten hosszú élettartama tesz még inkább előnyös választássá.
Rugalmas, kétrészes alumínium tolólétra a Fabilo, amelynek részei külön is használhatóak. A könnyebb kezelhetőségét porfestett acél vezetőprofilok segítik elő, a kívánt magasság beállítását pedig megtehetjük fokonként is.
Húzóköteles létraként a Robilo szintén állítható fokonként, porfestett vezetőprofilok segítik a kezelését, illetve csúszásbiztos lábdugókkal is felszerelt.

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop