Napvitorlát bont a GIBUS

A térségünket is érintő klimatikus változásokra, illetve az építőipari beruházások dinamikus bővülésére tekintettel jelentősen bővül a teraszrendszerek és árnyékolástechnikai megoldások hazai piaca. A több mint két évtizedes magyar tulajdonú Gege Kft. és az olasz prémiumkategóriás terasz-és árnyékolástechnikai gyártó GIBUS hivatalos szakmai partnerségre lépve megjelent a magyar piacon, erősítve a GIBUS Kelet-Közép-Európában betöltött meghatározó szerepét.

napvitorlatbontagibus 720

Minden ország építészeti hagyományaiban felfedezhetők az adott térség éghajlatának lenyomatai, illetve a helyi természeti környezetben jelentős mennyiségben rendelkezésre álló építő-alapanyagok. Éppen ezért érthető, hogy a magas átlaghőmérsékletű Dél-Európa mediterrán országaiból indultak el a professzionális teraszrendszerek és árnyékolástechnikai megoldások világhódító útjukra. A több évszázados tapasztalat, az egyre magasabb tervezési, gyártási és kivitelezési színvonal, valamint az innovatív technológiák széles körű alkalmazása együttesen mára oda vezettek, hogy a prémiumkategóriás olasz termékcsaládok piacmeghatározó szerepet töltenek be a világ összes országában.

napvitorlatbontagibus 1
napvitorlatbontagibus 2
Manapság sokat hallani a Kelet-Közép-Európát is elérő klimatikus változásokról, amelyek az elkövetkezendő évtizedekben várhatóan emelkedő átlaghőmérsékletet okoznak majd, így bővülhet a kereslet a magas műszaki színvonalat, jelentős hozzáadott értéket képviselő, csúcskategóriás teraszrendszerekre, árnyékolástechnikai megoldásokra. A hazai piaci környezet is igen kedvező és dinamikus, hiszen az építőipar bruttó́ hozzáadott értéke – a 2017. évi jelentős növekedés után – 2018-ban összehasonlító áron 22,9 százalékkal nőtt, míg a megvalósult építőipari beruházások volumene 22,3százalékkal az előző évhez.

napvitorlatbontagibus 5

A több mint két évtizedes szakmai múltú, tisztán magyar tulajdonban lévő Gege Kft. és az 1982-ben alapított, olasz prémiumkategóriás terasz-és árnyékolástechnikai gyártó GIBUS így most elérkezettnek látta az időt és a magyar piaci környezetet, hogy atelier együttműködési megállapodás keretében, hivatalos képviseleti formában, szakmai partnerségre lépjen. A magyarországi megjelenéssel közös távlati cél a GIBUS régiós, piacmeghatározó szerepének kelet-közép európai erősítése.

napvitorlatbontagibus 3
Szabó Gábor, a Gege Kft. tulajdonos-ügyvezetője hangsúlyozza: „A GIBUS-sal való szoros szakmai együttműködés kiterjed az olaszországi csúcstechnológia gyakorlati alkalmazásainak megismerésére, felhalmozott tudásuk és tapasztalataik elsajátítására és hazai hasznosítására. Nagyon izgalmas kihívás egy magyar kkv-nek megfelelni egy globális piacon meghatározó nemzetközi szereplő kimagasló elvárásainak.”

napvitorlatbontagibus 4

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop