Ablakvásárlás környezettudatosan

Ha tetőablakról van szó, akkor választás során a dizájn mellett fontos szerepet tölt be a funkció. Megvan a megoldás, ha a könnyű nyithatóság és a környezetvédelem is szempont vásárlás során.

ablakvasarlaskornyezettudatosan 720

A tetősíkablakok esetén is nagy a változatosság, ahogy nincs két egyforma épületfelújítás sem. A tetőablak cseréjével járó felfordulást megspórolhatja az, aki a Roto széles választékában keres modellt –a termékeknél a kényelem biztosítása és energiapazarlás elkerülése sem okoz nehézséget.

ablakvasarlaskornyezettudatosan 1

Könnyű nyitni, csukni
A kivitelezők gyakran szembesülnek azzal, hogy egy-egy épületbe felnyíló ablak lenne ideális, míg ha nehezen elérhető területről van szó, akkor az elektronikus vezérlés különösen hasznos, ilyen esetekben a billenő ablakok a legmegfelelőbbek. Ehhez igazodva többfajta nyitásmód elérhető a Roto termékpalettáján: megtalálhatók a felső harmadban billenő ablakszárnnyal rendelkező, középen billenő és az ablak felső síkjában nyíló tetőablakok is. Lássuk a legnépszerűbb modellt gyakorlatban!

ablakvasarlaskornyezettudatosan 2

A Designo R7 felső harmadban billenő ablakszárnnyal és alsó kilinccsel rendelkezik. Ennek a hagyományoshoz képest jóval magasabban van a billenési pontja, így adott a kényelmes hozzáférés, az átlagnál magasabbak is kényelmesen használhatják. További előny, hogy az ablakszárny nyitott állapotban sem nyílik be a tetőtérbe, így az ablak szúnyogháló használata esetén is teljes terjedelmében nyitható. A szakemberek is hálásak azért, hogy az utólag is állítható ablakszárnynak köszönhetően a tetőszerkezet elmozdulásakor nem szükséges az ablak megbontása a tok és szárny távolságának korrekciójához.

ablakvasarlaskornyezettudatosan 3

Előtérben a környezetvédelem
A műanyag ablakok időjárásállóbbak a fa ablakoknál és könnyen tisztíthatók. A további évek macerája is elkerülhető, mert míg a fa ablakok felületkezelést igényelnek, azaz időnként újra kell festeni őket, addig a műanyag ablakoknál biztosak lehetünk benne, hogy sok év után is ugyanolyan jól mutatnak majd. A Roto tömör műanyag tetőablakainál fontos kiemelni azt is, hogy csak 100%-ban újrahasznosítható anyagokat tartalmaznak és hosszú élettartamúak, így tehát remek választás környezettudatos vásárlók számára. És ezzel még nincs vége!

Jól tudjuk, hogy a korszerűtlen ablakok óriási hőveszteséget és ezáltal energiaveszteséget jelentenek a lakás számára. Az említett Designo R7 – a Roto számos más termékéhez hasonlóan – abban is kiemelkedő, hogy az ablakra gyárilag előszerelik a Hőszigetelő Csomagot. A 3-rétegű üvegnek köszönhetően kiváló, 1,1-es Uw érték érhető el.

ablakvasarlaskornyezettudatosan 4

A jó megjelenésről sem kell lemondani
Ha a modern technológia előnyeit szeretnénk élvezni a hagyományos megjelenés megőrzésével, akkor erre is lehetőséget kínál a Roto a fa ablakok mellett a fa hatású dekorfóliával ellátott műanyag tetőtéri ablakaival.

Utóbbi megoldás ideális régi házak felújításához, valamint a vidéki stílus hangulatának megtartásához új épületek esetén, megőrizve a környezettudatos szempontokat.

További információ elérhető a Roto weboldalán.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop