Ablakcsere a világosabb otthonért

Általános igény az emberek többségénél, hogy világos otthonban szeretnének élni. Ez nem is csoda, egész egyszerűen jobb az ember kedve, amikor több fény áramlik be a szobákba. De ha ez nem adott, hogyan lehet elérni a célt? Talán elsőre furcsán hangzik, de a legköltséghatékonyabb módszer az ablakcsere.

Miért fél mindenki az ablakcserétől?

Hogyan is lehetne egy nyílászárócsere költséghatékony, olcsó megoldás? Ha belegondolunk, egyszerű a megfejtés: ha fényt szeretnénk, megteremthetjük otthonunkban természetes úton, illetve „mesterségesen” is, plusz lámpatestek, világítóberendezések felszerelésével. Tudvalévő, hogy a rezsiköltségek emelkedése miatt utóbbi megoldás csak rövid távon olcsó, hosszabb távon rendszeres kiadást jelent. Ezzel szemben egy ablakcsere évtizedekre megoldja a fénybevitel problémáját otthonunkban, tehát ne féljünk annyira az ablakcserétől.

Hidegben is megoldható?

Igen, hiába közelít az ősz és közelít a tél, ilyenkor is lehet ablakot cseréltetni, megvan erre a megfelelő technika. Egy műanyagablak-csere a legjobb esetben megvan húsz perc alatt, ez alatt az idő alatt nem hűl ki a ház, az adott helyiség. Természetesen a visszajavításra még szánni kell időt, de ekkor már védve van az ingatlan, nem szökik el a meleg. Nehezebb munka esetén is végeznek a szakemberek két, maximum három óra alatt, ami soknak tűnhet ugyan, mégis jobb, mintha egész télen áramlana be a hideg a rosszul szigetelő ablakok és ajtók mellett, alatt. A jó szakember tudja ezt, ezért tesz meg mindent a megrendelő igényeinek teljesítéséért. Az ablakcsere szobáról szobára halad, nem úgy történik, hogy először kiszedik a régi nyílászárókat, a gyors visszahelyezés a prioritás, ehhez igazítják az ütemezést. Éppen ezért az ablakcsere Budapest területén hideg időben is megoldható a teljes ingatlanon ugyanúgy, mint egyetlen nyílászáró esetében.

Egy modernebb, nagyobb ablakra történő cserével a világosabb otthon vágya szinte azonnal megvalósul, és még a rezsiszámlák sem szöknek az egekbe…


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop