Ablakcsere a világosabb otthonért

Kapálni mindenki tud! Vagy mégsem?
Faliképet otthonra! Mire figyeljünk oda?
Hangelnyelés Heraklith táblákkal

Általános igény az emberek többségénél, hogy világos otthonban szeretnének élni. Ez nem is csoda, egész egyszerűen jobb az ember kedve, amikor több fény áramlik be a szobákba. De ha ez nem adott, hogyan lehet elérni a célt? Talán elsőre furcsán hangzik, de a legköltséghatékonyabb módszer az ablakcsere.

Miért fél mindenki az ablakcserétől?

Hogyan is lehetne egy nyílászárócsere költséghatékony, olcsó megoldás? Ha belegondolunk, egyszerű a megfejtés: ha fényt szeretnénk, megteremthetjük otthonunkban természetes úton, illetve „mesterségesen” is, plusz lámpatestek, világítóberendezések felszerelésével. Tudvalévő, hogy a rezsiköltségek emelkedése miatt utóbbi megoldás csak rövid távon olcsó, hosszabb távon rendszeres kiadást jelent. Ezzel szemben egy ablakcsere évtizedekre megoldja a fénybevitel problémáját otthonunkban, tehát ne féljünk annyira az ablakcserétől.

Hidegben is megoldható?

Igen, hiába közelít az ősz és közelít a tél, ilyenkor is lehet ablakot cseréltetni, megvan erre a megfelelő technika. Egy műanyagablak-csere a legjobb esetben megvan húsz perc alatt, ez alatt az idő alatt nem hűl ki a ház, az adott helyiség. Természetesen a visszajavításra még szánni kell időt, de ekkor már védve van az ingatlan, nem szökik el a meleg. Nehezebb munka esetén is végeznek a szakemberek két, maximum három óra alatt, ami soknak tűnhet ugyan, mégis jobb, mintha egész télen áramlana be a hideg a rosszul szigetelő ablakok és ajtók mellett, alatt. A jó szakember tudja ezt, ezért tesz meg mindent a megrendelő igényeinek teljesítéséért. Az ablakcsere szobáról szobára halad, nem úgy történik, hogy először kiszedik a régi nyílászárókat, a gyors visszahelyezés a prioritás, ehhez igazítják az ütemezést. Éppen ezért az ablakcsere Budapest területén hideg időben is megoldható a teljes ingatlanon ugyanúgy, mint egyetlen nyílászáró esetében.

Egy modernebb, nagyobb ablakra történő cserével a világosabb otthon vágya szinte azonnal megvalósul, és még a rezsiszámlák sem szöknek az egekbe…

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop