Ablak a világra!

Praktikus és tetszetős fürdőszoba
Lépcső, terasz, medence
Az álomkonyha jelentős események helyszíne

Ha átnézünk rajta, látjuk a világot, a nyíló virágokat, fényt hoz az életünkbe… az ablak kapcsolat a természet és lakóterünk között. Az Otti Manufacturában szebbnél szebb, különleges, egyedi megjelenésű ablakkeretek, méretre gyártott könyöklők és egyedülálló párkányok készülnek hozzá.

Elvira, Csopak, Arács, Füred ablakpárkányok
Szinte nem létezik két egyforma méretű ablak; a vakolatdísz, kőburkolat, spaletta, tok mélysége is befolyásolja a nyílászárók paramétereit, ezért az ablakpárkányokat is méretre készítik. Az anyagában színezett ablakpárkányok általában mészkő és homokkő színűek, de egyedileg 140 árnyalat választható, akár kék is! A víz elvezetésének helyet biztosítanak az ablaknyílástól jobb és bal oldalra túlnyúló fülek, opcionálisan vízorr vágása is lehetséges, amely a lecseppenő víztől óvja meg az épület falát. Ha az épület megjelenése, a homlokzat súlya, stílusa ezt kívánja, a párkányok látszó élét felvastagítjuk, az osztott profillal kiképzett Elvira párkány ezzel a megoldással készül. Népszerű a Csopak párkány, amelynek felülete enyhén antikolt, tömített travertin jellegű, vagy a rusztikus, eróziós felületű Arács, valamint a modern megjelenésű, enyhén antikolt felületű Füred. A könyöklőpárkányok vastagsága 2, 2,5, 3, 5 centiméter lehet, a méretek egyeztetése egyedi elképzelés esetén előzetes helyszíni felmérést tehet szükségessé.

Sajkod, Klasszikus, Szatmári ablakkeret, áthidaló
Az ablaknyílás díszítése szinte ősi ösztön az építkező ember történelmében. Minden kor és stílus kiemelt figyelmet fordított a nyílászárók adott időszaknak megfelelő öltöztetésére. A változatos ablakszegők karaktere az idő előre haladtával egyre sematikusabb, egyszerűbb lett, mígnem a modern kor szinte elfelejtette fontosságát. Vagyunk azonban ma is jó páran, akik rajongunk a régi korok kultúrájáért és életérzéséért, amely ragyogó emlékeket hagyott az építészettörténetben, így hát visszanyúlunk azokba az időkbe, amikor kőből, vakolatból, esetleg fából készítettek a mesterek ablakdíszeket. A profilokkal tagolt, illetve kőtömbszerű kőkeretes ablakok számos választéka érhető el az Otti Manufacturánál.

A komplex esztétikai élmény szerves rész az Otti kőpárkány és/ vagy ablakkeret, kérje ajánlatunkat a honlapunkon található elérhetőségek bármelyikén!

BOLTOTTI BEMUTATÓTEREM
8000 Székesfehérvár, Szárcsa u. 38.
Tel.: 70/866 8288
www.ottimanufactura.hu

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop