A ZUHANYZÁS INNOVÁCIÓJA, 180 fokos fordulattal

Fürdőszobánk ma már jóval többet nyújt számunkra a tisztálkodásnál. Itt frissülünk fel reggelente, és itt lazítunk, pihenjük ki este a mögöttünk álló hosszú nap fáradalmait – mutatott rá ismét egy reprezentatív felmérés ezúttal a STROHM TEKA jóvoltából. A gyártó persze a ragyogó ötleteknek és a – szó szerint–- 180 fokos fordulatoknak sincs híján, ami a modern fürdőszoba-tervezést illeti…

strohm-teka-zuhany-innovacio

Ahol a higiénia és esztétika találkozik

Mi, európaiak körülbelül a francia forradalom óta ismerjük a zuhanyrendszereket, ám ezek mai formájukban csupán a múlt század második felében terjedtek el háztartásainkban. A 2020-as évekre pedig már kimondhatjuk: a zuhanyzás már rég meghaladta tisztálkodási célját. Megjelentek azok a funkciók, amelyeknek segítségével valóságos wellness oázist varázsolhatunk fürdőszobánkból – esőztető zuhanyok, hidromasszázs- és gőzkabinok, masszázsfejes, több különböző fokozatra állítható kézizuhanyok, beépített világítási rendszerek. Ezek a kortárs innovációk igazi, élményteli rituálévá teszik zuhanyzásunkat.

Ragyogó ötletek áramlása – 180° fokban!
Ehhez kapcsolódóan jelent meg a STROHM TEKA legújabb innovációja, amely nemcsak a szállodákban és a vendéglátó-helyiségekben, hanem otthonunkban is új szintre emelik a kényelmet és a higiéniát.

strohm-teka-zuhany-innovacio

2023 január…

Ekkor mutatta be a STROHM TEKA az idei év első kiállításán, a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon a hazai nagyközönségnek a legújabb innovációját, amely a ZUHANYZÁS szerelmeseiről gondoskodik, s amely ezt megelőzően a nemzetközi Casa Decor kiállításon már debütált a nagyérdemű előtt, méghozzá nem is akárhogy, hiszen máris Európai Dizájn- és Termékdíjat nyert. Az egyedileg szabadalmaztatott legújabb zuhanyszettet egy kortárs balett-táncos is életre keltette a színpadon, az inspiráció pedig nem véletlen.
A szabadalmaztatott 180° zuhanyrendszer egészen egyedülálló termék a fürdőszobapiacon. Mágneses rögzítésének köszönhetően a felszállócsőbe rejti el a gégecsövet és a kézizuhanyt, így alapállásban szemből és oldalról is láthatatlanokká válnak.

strohm-teka-zuhany-innovacio

Amikor pedig használatba vesszük, elég csak 180 fokban elfordítani a zuhanyoszlopot, kivenni a mágnesessel rögzített kézizuhanyt, majd fürdés után egyetlen mozdulattal visszatehetünk a helyére. Végezetül visszacsavarjuk a zuhanyoszlopot, és máris visszaállt a tökéletes, tiszta és rendezett fürdőszoba látványa. Amennyiben a fejzuhanyt használjuk, elegendő csupán megnyitni a vizet, miközben a gégecső végig rejtve marad. „A letisztult összkép mellett ez rendkívül praktikus is, hiszen a gégecső elrejtése tiszta zuhanyt és kényelmes használatot biztosít, egyben esztétikus képet ad a fürdőszobának” – árulja el Deli Viktória, a Strohm Teka értékesítési és marketingigazgatója.

strohm-teka-zuhany-innovacio

2023 május…

Az egyedülálló zuhanyrendszer már elérhető a hazai kiskereskedők és fürdőszobaüzletek kínálatában, és tökéletesen képviseli a teljeskörű fürdőszobai megoldásokat kínáló Strohm Teka értékeit: gondoskodik, támogat és inspirál mindamellett, hogy kiemelt hangsúlyt fektet az egészségre és a könnyű tisztíthatóságra – a fúvókák benyomásával egyszerűen eltávolíthatjuk a vízkövet. „Az egyik fő szempont az új innovációknál, hogy fokozzuk a fürdőszobába lépés élményét, egyúttal megoldjuk azokat a problémákat, amelyektől kényelmetlenné válhat a zuhanyzás. “

Ezért lett a 180° zuhanyrendszer formatervezése dekoratív, minimalista és funkcionális is egyben. A gégecső elrejtése nemcsak egy szép, letisztult zuhanyzót, esztétikus összképet biztosít fürdőszobánknak, hanem annak használata során is fokozott kényelmet és minden eddiginél jóval kevesebb bosszúságot tapasztalhatunk meg: a folyton összetekeredő gégecső ezúttal a múlté! „Azzal, hogy elrejtettük a gégecsövet és a kézizuhanyt, megakadályozzuk a cső kellemetlen összecsavarodását, csökkentjük a bőrkontakt és a kidörzsölődés kockázatát – megelőzve a baktériumok és kórokozók elszaporodásának veszélyét a bőrünkön.” Az anti-twist rendszerrel ellátott megoldás másik nagy kényelme a forrázás elleni védelem, amennyiben a 180° termosztátos változatát választjuk: a STROHM TEKA valamennyi termosztátos csaptelepét 38°-os hőmérséklet STOP funkcióval láttak el, amely megakadályozza a nem kívánt hőmérséklet-ingadozást, csökkentve a forrázás kockázatát.

strohm-teka-zuhany-innovacio

0 % baktérium és csendesebb zuhanyzás?

Igen! A 180° zuhanyrendszer kényelme még számos óvó-védő funkciókkal is társul. Egyrészt segít megvédeni saját és családunk egészségét azáltal, hogy antibakteriális változatában kivezeti a hátramaradó vizet a zuhanyrendszerből, ahol nem marad pangó víz, ami a baktériumok melegágya lehetne. Ez a megoldás egyébként megakadályozza a zuhanyzás utáni csepegést és a zavaró zajokat is. Az új, 180° zuhanyrendszert termosztátos és Dual Control változatban antibakteriális rendszerben 2023 tavaszától érhetők el a STROHM TEKA viszonteladó partnereinek üzleteiben.

strohm-teka-zuhany-innovacio

A szabadalmaztatott antibakteriális zuhanyrendszerről ITT tudunk bővebben tájékozódni, ha pedig szeretnénk a 180°-ban forgatható zuhanyrendszer működéséről még további érdekességeket megtudni, akkor ITT merülhetünk el a részletekben.

 


Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop