A nyugalom birodalma

Vendéglátónk azt kérte Csillag Gabriella lakberendezőtől, hogy nagyon kellemes és megnyugtató otthont tervezzen számára. Szabad kezet kapva a tervező a krémes színek és természetes hatású anyagok mellett döntött.

Vendéglátónk, egy fiatal szülésznő, imádja szakmáját, igazi kiteljesedést jelent számára, és már csak egy kuckó hiányzott, ahol a munka után kipihenheti magát. Élete első lakásának berendezésére Csillag Gabriellát kérte fel, mindössze annyi megkötéssel, hogy az enteriőr legyen megnyugtató, puha és kényelmes, illetve régi vágya, egy rusztikus téglafal is kapjon helyet benne az enteriőrben. A tervező úgy gondolta, hogy ehhez az igényhez a krémszín illik a legjobban, letisztul, egyszerű hatása remek keretet ad egy rohanással teli nap után a pihenéshez.

Az anyagokat tekintve sok természetes anyag került a lakásba, s mivel kicsiny, 48 négyzetméter alapterületű otthonról van szó, amit csak lehet, elrejtsen a szem elől. A fő tárolóhely az előszobából a konyhába vezető folyosón kapott helyet, úgy, hogy egy teljes falat szekrénnyel épített be. Az előszoba egyébként finom eleganciájával remek nyitánya a lakásnak.

A tulajdonos szereti a countrys stílust, de azt nem tudta elképzelni, hogy az egész lakás ezt a vonalat kövesse, régi álmát, a rusztikus fehér téglafal mégis megvalósította Gabi, fekete szemcsékkel dúsított fugával különlegessé téve. A fekete egyébként csak a párnák mintájában és a dohányzóasztalon lévő pampafű csokorban jelenik meg. Már a szemnek is jólesik a nagyméretű, formás egyedi sarokkanapé a dizájn asztalkával és a lámpákkal. Izgalmas, egyedi és nagyon szép az összkép, a szoba a szobában érzete. Az étkezőnek és dolgozóasztalnak is alkalmas zugot dekorfallal emelték ki a térből, egy retro jellegű lámpával még látványosabbá téve.

A parányi konyha is világos krémszínű, kényelmes, sok tárolóelemmel ellátott. A színek és tónusok összhatásának, a letisztult bútoroknak és az átgondolt elrendezésnek köszönhetően cseppet sem tűnik szűknek a tér. A hálószoba egyedi ágya szintén izgalmas megoldás, asztalkának és tárolónak is használható. A színek itt is egyszerűek, krémesek, bár egy cseppnyi arany is került a fafelületekre. Noha picike, annál nagyobb figyelmet kapott a fürdőszoba: kényelmes zuhanyzó, arany kiegészítők, finom színek, kerek formák a nőies hangulatért.

A tulajdonos csak az utolsó dekorációs elem helyre kerülése után vette át a lakást, s mint mondja, újdonsült otthonánál tökéletesebbet el sem tudna képzelni.

Igyekszünk nap mint nap bizonyítani, hogy ma már a tér mérete nem határozhatja meg annak kellemes élhetőségét. Ami nagyban megvalósítható, annak működnie kell kicsiben is. hihetetlen élmény nézni, ahogy egy otthon fejlődik, átalakul, és életre kel.
Csillag Gabriella
lakberendező

 


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop