A Hörmann Hungária harminc éve

A Terrán 100 éve az élvonalban
FAKRO tetőablak-akció július végéig
Lépcső, terasz, medence

Nem okozott gondot a hagyományosan ipari és garázskapukat forgalmazó Hörmann hazai leányvállalatának, hogy új termékeit, a bejárati és beltéri ajtókat is elfogadtassa a piacon. A Hörmann Hungária 30 éve van már jelen a hazai építőipari szegmensben.

Bővülő profil
Az eredeti „ipari és garázskapus” profilból kilépve, folyamatosan vált a Hörmann először „acélajtógyártóvá”, az utóbbi két évben pedig már a minőségi fa Hörmann-ajtókat is megismerhette a szakma. A cég azt tapasztalta, hogy a piac ezt nagyon jól fogadta. Alig kerültek ki a honlapjukra az új termékek, máris jöttek az érdeklődések, sok helyen számoltak már a Hörmann-nal, betervezték termékeik.

Merre tart a Hörmann?
A fenntarthatóság egyre fontosabb. Az anyacég immár két éve kizárólag megújuló forrásokból származó energiát használ fel. Ha egyes részterületeken ezt mégsem tudja következetesen megvalósítani – például a cégautók használatában –, akkor ennek a környezeti hatásait faültetéssel egyensúlyozza ki. Nyugaton jól érzékelhető trend, hogy a cégek számára a nyereség és a forgalom mellett hasonló súlyú szemponttá válik a fenntarthatóság. Ha a most látható nemzetközi konfliktusok miatt az energiaellátással problémák adódnak, az csak erősíteni fogja ezt a trendet.

Ipari megoldásokban is első
Ma már az ipari szegmensben is – szinte minden – termék megtalálható a Hörmann-nál. Itt is elindult a környezettudatos működtetés, az okosvezérlés, melyet a Hörmann-gyorskapuk, rakodódokkok működtetésében is érdemes alkalmazni. A cég reményét fejezi ki, hogy ez a fajta tudatosság tovább fog növekedni, illetve bízik benne, hogy egyszer Magyarországon is olyan esztétikus, kreatív, színes ipari épületek fognak épülni, mint amilyeneket most Hollandiában vagy Németországban láthatunk.

Harminc év alatt a Hörmann eljutott a nagyon funkcionális termékektől – mint a garázskapuk és ipari kapuk – az építészeti design fókuszába. A cég szerint a következő harminc év, legalább ekkora izgalmakat rejt majd számukra.

www.hormann.hu
Tel.: 06-80-88-75-75
(ingyenesen hívható zöldszám)

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop