A funkcionális mosogatók forradalma – BLANCO mosogatóközpont

A BLANCO név a mosogatók piacán évtizedek óta egyet jelent a kiváló minőséggel és a divatos megjelenéssel.

afunkcionalismosogatok 720

Élen járva az innovációban, kiemelt figyelmet fordít az ergonómiára és a hatékonyságra. Aki otthonosan mozog a konyhában, tapasztalatból tudja, hogy a tevékenységek nagy része (több mint 60 százaléka) a mosogató környékén zajlik, így igazán tökéletes megoldást nyújthat egy mosogatóközpont.
A koncepció lényege, hogy a mosogatótál nem egy önmagában álló termék, hanem egy rendszer része, amely magában foglalja a sokfunkciós csaptelepet, a hulladékosztályozó rendszereket és igényeink szerinti kiegészítőket (vágódeszka, gyümölcsmosó, edényszárító, mosogatószer-adagoló, dugókiemelő…) Tisztítás, hámozás, olvasztás, hulladékkezelés egy helyen: a kiváló konyhai infrastruktúra élménnyé emeli a leghétköznapibb tevékenységeket is. A mosogatóközpont hatalmas mozgásteret ad: a mosogatótál kiegészítői a mosogató tengelyei mentén eltolhatók, medencéibe a multifunkciós tálak beakaszthatók, így nyújtva számtalan különböző elrendezésilehetőséget használójának.
Ez a szabadság teszi a BLANCO mosogatóközpontot kiváló segítőtárssá, hiszen bármely konyhai tevékenységhez ideális munkaállomássá varázsolhatjuk vele a terepet.

A legjobb – még jobban
A SILGRANIT® PuraDur® megjelölés a BLANCO legújabb tulajdonságokkal rendelkező mosogató-alapanyagát jelöli, amely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően optimális egyensúlyt garantál a tisztíthatóság, az ellenállóképesség, valamint a kellemes megjelenés és tapintás között.

afunkcionalismosogatok 1

nyitókép:  BLANCO AXIA III 6 S Silgranit ® PuraDur ® mosogatóközpont

 

blancologo nagy2018

 

Ecorgan logo

www.blanco.hu

 
 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop