A Drake illatai és termékei

Lofthangulat 48 négyzetméteren
Tetőcseréppel és -fóliával támogatja a Terrán a helyreállítást a jégverés után
Eredmények és tervek – Knauf Insulation

A Drake márka 1988-ban kezdte a lakások és otthonok illatosítására szolgáló termékek gyártását, és gyertyáival, füstölőivel sikerült is gyorsan betörnie az illatvilág piacára. A szivárvány minden színében pompázó gyertyakülönlegességei és füstölői mindenkit elkápráztatnak.

lakasparfumhu 720

A lakasparfum.hu weboldal az otthonok, irodák és különböző helyiségek illatosítására alkalmazható termékek árusításával foglalkozik, s itt találhatunk rá a Drake termékeire is. Az előállítás során felhasznált anyagok részben természetes eredetűek, ezért az illóolajok felszabadulása alapvetően nincs káros hatással a környezetre. A gyártó cég nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az illatok megfeleljenek a vásárlói elképzeléseknek, és nemcsak illataikkal, de dekoratív formáikkal is gyönyörködtessék őket.

Belgiumba kalandozhatunk
Az aromák mindig kapcsolódnak valamilyen történethez, helyhez, ahol már megfordultunk, segítségükkel ellazulhatunk egy-egy fárasztó nap után, vagy dekoratív célra is alkalmazhatjuk őket. Ezért jó, hogy sok választási lehetőség kínálkozik otthonunk, lakásunk vagy a munkahelyünk illatosítására is, hiszen bárhová elvihetjük magunkkal kedvencünket. A Drake illóolajaival Belgiumba kalandozhatunk el, és ismerhetjük meg velük a vidéket.

Különböző típusokban elérhetőek
A füstölőpálca használata az egyik legjobb választás, hiszen a meggyújtás után nagyon gyorsan terjednek az illatok, így igazán hamar élvezhetőkké is válnak. Távozáskor érdemes a pálcát eloltani, mert akármennyire is odafigyelünk, balesetveszély forrása is lehet, főleg ha kisgyermek vagy háziállat is tartózkodik az adott helyiségben. Az illatok választékára a keleties, vaníliás, ópium és virágos aromák jellemzők. A gyertyák dekoratívak, szépek, színesek, dekoratív formájúak. Nemcsak illatosítás szempontjából használhatunk gyertyát, hanem dísz is lehet a polcon vagy asztalon, választhatunk virágos és gyümölcsös illatok közül, az égés ideje 35-50 óra.

A webáruházban természetesen nemcsak a lakások illatosítására találhatunk termékeket, manapság már rendelők, boltok, szállodai helyiségek lakberendezéséhez is elengedhetetlenek. Érdemes ezért ellátogatni a webshop oldalára, hiszen más országok tradicionális illataival is megismerkedhetünk. Bizonyos forgalmazott termékek kizárólag természetes eredetűek, így környezetbarát termékek is beszerezhetők.

Látogasson el a Lakásparfüm weboldalára, ismerkedjen meg az illatkülönlegességekkel és más kiegészítő termékekkel.

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop