A bizalom védjegye

Immár egy éve, hogy az Aita Studio Bt. átvehette a Construma Építőipari Kiállításon az ÉMI Minőségjel (ÉMI-MJ) alkalmazhatóságára vonatkozó Jelhasználati Tanúsítványokat. Az oklevelet a Miami-Hollywood-Opiocolor mozaikok kiváló minőségével érdemelte ki a forgalmazó cég.Immár egy éve, hogy az Aita Studio Bt. átvehette a Construma Építőipari Kiállításon az ÉMI Minőségjel (ÉMI-MJ) alkalmazhatóságára vonatkozó Jelhasználati Tanúsítványokat. Az oklevelet a Miami-Hollywood-Opiocolor mozaikok kiváló minőségével érdemelte ki a forgalmazó cég.

 

 

{gallery}images/stories/verysimple/pool{/gallery}

Együtt a fém, a gyöngyház, az üveg

Az Aita Studio által forgalmazott termékek sikere a megújult designnak, valamint a folyamatos kutatásnak köszönhető, amellyel mindig újabb és újabb anyagot fedeznek fel. De forradalmi változások tanúi lehetünk az alkalmazott anyagok területén is: nem ritkán használják együtt a fémet, a gyöngyházat és az üveget, és ma már megjelentek a drága fémek is, mint az arany és az ezüst. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a belsőépítészet átszabta a megrendelői igényeket, és meghatározó lett a minőségi, magas esztétikai elvárás. Ez pedig egyértelműen ahhoz vezetett, hogy az üvegmozaik gyártók tervezőgárdája is magasra emelte a mércét, elárasztva a piacot az egyre szebb, tetszetősebb, és a formák sokaságát felvonultató termékekkel.
Összefoglalva elmondható, hogy a rendelkezésre álló gazdag szín-, forma- és anyagválaszték következtében csak a saját fantáziája szabhat határt a tervezőnek és lakberendezőnek, amikor megálmodik valamit a megrendelő számára a belső vagy külső tér díszítésekor.
Vadonatúj mozaikok
Ma már elképzelhető, és nem tartozik a kuriózumok közé, hogy a hagyományos csempe-, és a vadonatúj üvegmozaik-fajták együtt díszítsék a fürdőszobát vagy a konyhát. De a legújabb mozaikok már arra is alkalmassá váltak, hogy nagyobb területeken, kereskedelmi központokban, üzletekben, szállodákban és irodákban jelenhessenek meg, lehetőséget biztosítsanak a tervezőknek, hogy valóban nagyszabásút, maradandót alkothassanak, fantáziát, ízlést és egyéniséget adva a megépítendő területnek.
Mint minden kapcsolatban, így vevő és eladó között is fontos a bizalom. Ezért e jel használata a megfelelő és egyenletesen jó minőségű termékek gyártóinak és forgalmazóinak, így az AITA STUDIO Bt.-nek is azzal szolgálja az érdekeit, hogy növeli termékeik – esetünkben az üvegmozaik – iránti bizalmat, mintegy referenciát biztosítva. Ugyanakkor védi a fogyasztók és felhasználók érdekeit is, mert a védjegy többletgarancia, és lehetőség egy termék magas szintű minőségének dokumentálására, piaci megjelenésére.

 

AITA STUDIO
1093 Budapest, Lónyay utca 24.
Tel.: 1/216 1673, fax: 1/216 1675
E-mail: aita@interware.hu

Az ÉMI-MJ jel szerepe

Az ÉMI-MJ egy termék minőségjel, amely azt jelzi, hogy a jelet viselő termék
▪ tartósan jó minőségű
▪ magas színvonalon megfelel az adott termékre vonatkozó műszaki specifikáció követelményeinek
▪ műszaki jellemzői meghatározott tűréshatáron belül változatlanok,
▪ minősége és megbízhatósága egyenletes
▪ az ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft) rendszeres ellenőrzése alatt áll.

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop