Lilahagymás, krumplis, céklás frittata

lilahagymaskrumplisceklasfrittata 720 Hozzávalók 4 személy részére:
– 1 nagyobb krumpli
– 1 nagy fej cékla
– 3 lilahagyma
– 8 tojás
– 1 dl tejszín
– só, bors

A krumplit és a céklát meghámozzuk, és egy centis kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk. A krumplit, a hagyma felét és a céklát kevés olívaolajon megsütjük, majd egy hőálló üvegtálba öntjük. A tojást felverjük 8 csipet sóval, közben a sütőt előmelegítjük 180 fokra. A maradék hagymát a megsült burgonyára és céklára halmozzuk, leöntjük az egészet tojással, majd az előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Melegen, frissen fogyasztjuk, salátát is adhatunk hozzá.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop