20 éves Magyar Termék Nagydíj

2017-ben immár 46 témakörben, közel 100 terméktípussal van lehetőség pályázni a Magyar Termék Nagydíj Pályázaton, amely hazánk legrangosabb minősítő rendszerévé vált. A pályázati határidő 2017. május 19.

20evesmtn 720

A minőség is tud hagyományt teremteni! – jelentette be a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Kiírói Tanácsa 2017. március 21-én, a Benczúr Házban tartott ünnepélyes sajtótájékoztatón. A meghirdetett 46 pályázati főcsoport érinti többek között a vendéglátást, az építő- a mezőgazdasági- és élelmiszeripart, szabadidős, kulturális tevékenységeket, rendezvényeket az orvostechnikai- és kozmetikai szegmenset, vagy akár a bútor- és ruházati termékek gyártását is. Újdonságként idén először kapnak lehetőséget helyi közösségek tevékenységeik megmérettetésére.
A Magyar Termék Nagydíj Pályázatot 2017-ben huszadik alkalommal írta ki és valósította meg az INDUSTORG-VÉDJEGYIRODA Minőségügyi Kft., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Mérnöki Szolgáltató Kft., az idei esztendőben hozzájuk csatlakozó Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Nádudvari Élelmiszeripari Kft-vel karöltve. A pályázat kiemelt támogatója a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, szakmai támogatója a Közbeszerzési Hatóság, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Nemzetgazdasági Minisztérium. A pályázat egyik fontos vizsgáló bázisa a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriuma, amely az idei évben is megbízható alapot nyújt a pályázati termékek elbírálásához szükséges vizsgálatok elvégzéséhez.

20evesmtn 1
A Magyar Termék Nagydíj Pályázatra jelentkezhet minden természetes és jogi személy, jogi személyiség, egyéni vállalkozó vagy alkotóközösség, olyan pályázati főcsoportok szerinti, a pályázat céljainak megfelelő, Magyarországon, illetve a Kárpát-medencében gyártott, forgalmazott áruval, árucsoporttal, szolgáltatással. Egy pályázó több pályázattal is szerepelhet, illetve arra is van lehetőség, hogy több pályázó közös pályázattal induljon a megmérettetésen. Egy pályázatban egy termék vagy termékcsalád szerepelhet. Egy termékcsalád maximum 10 termékből állhat.
A kitüntetést magyar és angol nyelvű díszoklevél, valamint a Hollóházán működő Magyar Porcelánmanufaktúra Kft. – amely 2017-ben ünnepli 240 éves iparalapítását – alkotógárdája által készített, egyedi iparművészeti trófea tanúsítja. A hagyományokhoz híven, valamennyi Kárpát-medencei és anyaországi díjazott a Parlament Felsőházi Termében ünnepélyes keretek között veheti át a tanúsított minőség „útlevelét” szeptember elején, a Magyar Gazdaság Ünnepén. Az esemény során a Kiírók Tanácsának tagjai által külön elismerésekben is részesülnek kiemelkedő pályázatok. Ilyen kitüntetés a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Életmű Díja, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Kárpát-medencéért Nívódíja, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Kárpát-medencéért Életmű Díja, a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Sajtókövete Nívódíja és a Magyar Termék Nagydíj Pályázat Emlékdíja. A Magyar Termék Nagydíj Pályázat Hűség Díját a Magyar Termék Nagydíj Pályázat 20. évfordulója alkalmából alapítottak a Védjegyoltalom jogosultjai.

További információ: www.termeknagydij.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop