Hangulatérzékeny kapcsolók

Mindenki törekszik az önkifejezésre valamilyen formában. Van, aki a művészetekben éli meg a kreativitását, sokan az öltözködésükkel fejezik ki stílusukat, egyesek pedig a lakberendezés örömeiben elmerülve találják meg az inspirációt.

 

schneider

 

A Schneider Electric kapcsolókollekcióival részletekbe menően alakíthatjuk otthonunkat a számunkra legkifejezőbbé. A korábban hat különböző színben (fehér, krém, alumínium, titán, piros, szürke), és most már bézs és grafit árnyalatokban is elérhető Sedna kereteknek köszönhetően a kedvenc színeinkkel dobhatjuk fel az enteriőröket, a keretek és a négyféle betét kombinálásával pedig még különlegesebbé varázsolhatjuk a lakásbelsőt. Bármelyik kapcsolót vagy dugaljat választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy egytől-egyig ízlésesen illeszkednek a belső terekhez, így még egységesebb stílust alakíthatunk ki a lakásban.

A Sedna termékcsalád nem csak sokszínűségével, de letisztult vonalvezetésével és ultravékony dizájnjával is meghódítja az egyedi stílust kedvelő amatőr és profi lakberendezők szívét. A csupán 8 mm vastag Sedna modellekkel megkímélhetjük magunkat a portalanítástól, a széria több mint 70 intelligens funkciójával pedig könnyebbé és biztonságosabbá teszi életünket. Kényelmesen megoldhatjuk a világítási és a fűtésvezérlési feladatokat: a világításvezérlés a megfelelő fényerőkhöz alakítható, a fűtési rendszer pedig az optimális komfortérzethez programozható. A praktikus LED-es jelzőfények is a felhasználók kényelmét szolgálják. A Sedna termékek eleget tesznek az EN és IEC szabványok előírásainak, így a biztonsági kritériumoknak is megfelelnek. Ráadásul a Schneider Electric mint az energiamenedzsment nemzetközi szakértője az energiahatékonyságra is nagy hangsúlyt fektetett a kollekció megalkotásánál. A fenntartható lakás elengedhetetlen elemei, a mozgásérzékelők a védelem és az optimális energiafogyasztás elemeit ötvözik, így akkor sem kell aggódnunk, ha égve hagyjuk a világítást.

Találd meg te is a leginkább hozzád illő Sedna kapcsolókat, melyekkel garantáltan nem lesznek unalmasak a falak!

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop