Zuhanykabin vagy épített zuhany?

Kő, kavics és tégla a kertben
Két kislány közös hercegnői lakosztálya
Felnőtt ház

1. Miért praktikus a zuhanykabin? 2. Miért válasszuk az épített zuhanyt?3. Igényel különleges előkészítést, tervezést? 4. Mit kell tudnunk a helyes beépítésről?

 

 

 

 

 

 

 

Kovács Boldizsár
GLAMAR Kft. – www.varioglass.hu

Kelen Béla
Hüppe Kft. – www.hueppe.hu

2. Nem is építettnek, inkább egyedi méretre gyártott kabinnak és ajtónak hívnám! Az egyedi zuhanymegoldások jelentősége az utóbbi időben nőtt meg igazán. A „keret nélküli”, csak zsanérokkal rögzített ajtók és kabinok már régóta léteznek, de a minimál dizájn terjedésével szorultak ki a profilos termékek. Egy elegáns, 8 milliméteres biztonsági üvegből készült ajtó vagy válaszfal minden stílushoz passzol. Talán a három fő előnye, amit szériatermékekkel nem oldhatunk meg: a helyszíni adottságok alapján a zuhanytér leválasztásának (tetőtér, kis beugró, kádhoz építve) optimális és esztétikus megoldását, a zuhanytálcák helyett szívesen használt beépített zuhanyfolyókák méretéhez és stílusához való igazodást, és végül a funkcionalitást – a nyitásiránytól a vasalatméreten át az üvegszínig! Az optimális választáshoz jó, ha a széria- és az egyedi termékek is jelen vannak egy cégnél – a Varioglass-nál így van.

3. Az egyedi zuhanymegoldás előnye, hogy sem előkészítést, sem tervezést nem igényel. Nem találkoztunk még olyan feladattal, amelyet német zsanérjainkkal ne tudtunk volna megoldani, legyen szó gipszkartonról, Ytong falról vagy lyukacsos tégláról. A tervezéshez célszerű szakemberek segítségét kérni, hogy a fürdőszobára és igényeinkre szabott zuhanykabin készülhessen.

4. Pontosan azért nem adunk részletes leírást a munkálathoz, mert egyszerű és könnyű beépítés nincs! Ha nem sajnáljuk a beépítés munkadíját, nem csak több óra idegeskedést spórolunk meg, de két év teljes körű garanciát és tökéletes munkát kapunk.

1. A zuhanykabin hely- és víztakarékos, ennek köszönhetően gazdaságos. Gyors, kényelmes tisztálkodási lehetőséget biztosít, a zuhanyozás egyedülálló frissítő élményével. Minden korosztály, akadálymentes megoldásokkal a mozgásukban korlátozottak számára is, megkönnyítik az életet. Egy jól megválasztott zuhanykabin a fürdőszoba meghatározó látványeleme, különleges dísze. Egyedi megoldásaival, speciális dekorelemeivel tükrözi a kabin használójának egyéniségét. Szabvány-, előre tervezhető típusok mellett zuhanytálca nélküli, burkolattal kialakított épített aljzatra is található méretre gyártott megoldás a Hüppe kínálatában.

3. Nincs olyan zuhanytér, ahol ne tudnánk zuhanykabint kialakítani. Az esetek többségében a zuhanykabinok nem igényelnek különleges előkészítést, de vannak alapvető szempontok, amelyeket a választás előtt tanácsos mérlegelni. Figyelembe kell venni a felhasználók körét: életkor, testi adottságok, igénybevétel, és a fürdőszoba adottságait is. Ezek alapján meghatározható a kívánt ajtórendszer, méret és tálcakialakítás. Már a tervezéskor segítenek a szakképzett értékesítők, tervezők, márkaképviselők, illetve szervizes munkatársak. A speciális falfelületekhez, mennyezetekhez és aljzatkialakításhoz igazodó zuhanykabinok is rendelhetők.

4. A helyes beépítés nagyon fontos a hosszú távú és örömteli használathoz. A neves és megbízható termékek precíz telepítési utasítással kerülnek forgalomba. Mindenképpen javasolt a gyártó által ajánlott szakemberek alkalmazása, hiszen a termékre vonatkozó jótálláson túl a szakszerű beépítésre is biztosítékot kapunk. Kelen Béla Hüppe Kft. – www.hueppe.hu Miért praktikus a zuhanykabin? Miért válasszuk az épített zuhanyt? Igényel különleges előkészítést, tervezést? Mit kell tudnunk a helyes beépítésről?

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop