Zeller steak fokhagymás spenóttal, feta sajttal

Baconbe tekert répa, curry-s rizzsel
Édesburgonyás császármorzsa, mézeskalácsos sült almával
Háztartási meleg víz előállítása



zellerstekfetasajttal 720

Hozzávalók 2-3 személy részére:
1 kg zeller, kevés olaj, olaj, só, 50 dkg spenót, 2 gerezd fokhagyma, 20 dkg feta sajt

A sütőt 180 fokra előmelegítjük, közben a megtisztított zellert 1 cm vastag szeletekre vágjuk, és egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük. Kevés olajjal megkenjük a szeletek felületét, enyhén megsózzuk, és az előmelegített sütőben 30-40 percig sütjük. Időközben a spenótot megmossuk, eltávolítjuk a szárát, egy lábasban pici vízzel megfonnyasztjuk, majd belereszeljük a két gerezd fokhagymát és az egészet jól összekeverjük. Amikor elkészült a zeller, kivesszük a sütőből, tányérra tesszük, ráhalmozzuk a spenótot, és rámorzsoljuk a feta sajtot.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop