Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019

Új kilátó a Naplás-tó partján
Lakberendezési tippek a neten
Miért jó a szőnyeg a konyhában?

A Wienerberger Zrt., mint a Tondach Zrt. jogutódja 2019-ben folytatja a Tondach korábbi tetőfedő pályázatát „Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” elnevezéssel (továbbiakban: Pályázat), 1, 2 millió forint összdíjazással.

wienerbergertetofedo2019 720

A pályázatra a 2016. január 1. és 2019. október 31. között elkészült, a pályázó által „Tondach” tetőcserepekkel fedett és „Tondach” kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni. A Pályázat tárgya kizárólag olyan épület lehet, amely az előző években a „Tondach Tetőfedő Pályázatán” nem képezte pályázati anyag részét! A nyertesekre a szakmai elismerés mellett vonzó pénzjutalmak is várnak: az összdíjazás 1,2 millió forint, amelyet több helyezett között oszt ki a szakmai zsűri. A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes. A pályázat díjkiosztó ünnepségére a hagyományoknak megfelelően nívós helyszínen, várhatóan 2019. december 5-én a siófoki Azúr Hotelben kerül majd sor. (A Wienerberger a dátum és időpont változtatásának lehetőségén fenntartja!)

Pályázzon Ön is, legyen Ön a pályázat kategórianyertese, és találkozzunk a díjátadón!

Pályázati kategóriák és díjazás:

1. Kategóriák:

 1. Húzott cserép kategória;
 2. Sajtolt cserép kategória.

Minden kategóriában az első öt helyezettet díjazzuk.

2. Pályázati díjak – mindkét kategóriában:

 • 1. helyezett – bruttó 300 000 Ft pénzjutalom;
 • 2. helyezett – bruttó 200 000 Ft pénzjutalom;
 • 3. helyezett – bruttó 100 000 Ft pénzjutalom;
 • 4-5. helyezett – oklevél.

3. Különdíjak:
A Wienerberger Zrt. különdíjak kiosztását tervezi az épületek típusa szerint:

 • Társasház;
 • Családi ház;
 • Műemléki felújítás kategóriákban.

A Wienerberger Zrt. a különdíjak megítéléséről és a díjazásról a későbbiekben saját belátása szerint önállóan dönt, e körben fenntartja annak lehetőségét is, hogy nem ítél meg különdíjat.

Pályázat beadása, feltöltése
A pályázatokat a http://tetofedo.tondach.hu oldalon, a „Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” menüpontjában tudják feltölteni. A pályázati anyag kizárólag a fentiek szerinti feltöltésessel nyújtható be! 2019-ben a pályázati anyaghoz bármekkora nagyságú kép feltölthető, az online rendszer automatikusan elvégzi a képek lekicsinyítését.

Közvetlen link:
https://tetofedo.tondach.hu/hu/competition/add/

Pályázat részletei ITT!

 

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop