Whirlpool az otthonokban

A Whirlpool 6. Érzék funkciók segítségével számos olyan lehetőség tárul fel előttünk, amely valóban olyan pluszt nyújt mindennapi életünkben, akárcsak megérzéseink, intuícióink. A hétvégén zajlott nagy sikerű Konyhakiállításon minderről élőben is megbizonyosodhatott a látogatóközönség, ahol nem mellesleg 11. alkalommal vehette át a Superbrands-díjat a Whirlpool Magyarország Kft.

whirlpoolazotthonokban 720

A Superbrands-díj azon márkák előtt tiszteleg, amelyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják. Ennek egyik titka az a következetes és tudatos márkaépítés, amely kivívta mind a fogyasztók, mind a Superbrands bizottság elismerését. A Whirlpool mindig is igyekezett a fogyasztók igényeit a legmagasabb színvonalon kiszolgálni, prémium készülékeivel és intuitív megoldásaival, úgy, hogy azok a lehető legjobban szolgálja a mindennapi életünket.

A Whirlpool 6. érzék programok erre építenek, minden termékcsaládnál máshogy megjelenve: a mosásnál a ruhatöltet súlyát érzékeli a 6. Érzék funkció, és állíthatja be automatikusan a hozzá tartozó töltetet és programot. A főzésnél és sütésnél a 6. érzék előre beállított programokkal segít bennünket a sütni kívánt étel típusa és mennyisége alapján, a hűtésnél pedig a 6. érzék szenzorok segítenek a hűtőben lévő élelmiszerek frissen tartásában a levegő páratartalmának és hőmérsékletének folyamatos figyelésével és kontrollálásával. És ez csak pár funkció, amely jelentősen segíti és megkönnyíti életünket.

A Whirlpool igazi újdonságként idén először lépett piacra a szabadon álló tűzhelyek termékkategóriával, amely ötvözi a beépíthető sütőknél már bevált tapasztalatokat az igazán kimagasló minőségű, 6. Érzék főzőlapokkal. A termékcsalád tagjai többféle változatban kaphatók a piacon. Indukciós főzőlap, gázfőzőlap vagy üvegkerámia főzőlap, elektromos sütővel társítva, így mindenki kiválaszthatja a számára legideálisabb kombinációt. A termékcsalád tagjai nemcsak funkcióban, hanem designban is előremutatóak, kétféle dizájn vonal közül választhat a vásárló. A beépíthető Absolute Design termékcsalád fehér, fekete, inox és a különleges szaténezüst színben érhető el, amelyben sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők is találhatók, de számos újdonsággal is találkozhat az érdeklődő, mint például a különleges beépíthető kávéfőző, gőzpároló, indukciós sütő, beépíthető mikrohullámú sütő, a levegő frissességét nyújtó páraelszívó, a nyári melegben elengedhetetlen klímaberendezések. Az idei év újdonsága az iXelium felülettel ellátott indukciós főzőlapok és gázfőzőlapok széles választéka, mely karcmentes felülettel rendelkezik.

A konyha vagy kamra szerves részét képezi a fagyasztószekrény vagy fagyasztóláda és a kombinált hűtőszekrény is. A Whirlpool Supreme NoFrost hűtőszekrényeiben a No Frost technológiánál megszokott jegesedésmentes rendszerrel szemben a 2 aktív NoFrost rendszer található – egy a hűtőtérben egy a fagyasztótérben – , hogy biztosítsa az ételek frissen tartását, a megfelelő páratartalmat, jegesedés mentességet és azt hogy a szagok ne keveredjenek a két hűtőtérben.

A konyhai élet mára legfőbb segítőjévé vált a mosogatógép, mely a Whirlpool esetében a különleges vízsugaras tisztítást nyújtó Power Clean és a kondenzációs alapokra épülő, még a műanyag edények esetén is cseppmentes száradást és víz megtakarítást biztosító Power Dry technológiával van ellátva. A mosogatógépek piacán a kis lakásokban is lehetőség nyílik mosogatógép beszerelésére a keskeny, 45 cm széles mosogatógép termékcsaládunkkal.

Számos esetben találkozunk azzal, hogy a mosás és szárítás is kikerül a konyhába, különösen a nagy, amerikai konyhás nappalik esetén, ezzel nyújtva érdekes és újszerű lakberendezési megoldásokat, vagy akár a mosás- szárítás tevékenysége egy külön helységet kap, mosókonyha keretében. Idei újdonságként a Whirlpool bevezeti új mosó-szárító termékcsaládját is, melyben a mosás és szárítás verhetetlen kombinációja egyetlen készülékben megtalálható. Ezek a készülékek már energiatakarékosak, A++ energiaosztályúak és akár 8-9 és 10 kg ruha mosására is képesek.

A tél kedvenc készüléke és slágere a MAX termékcsalád Csokoládé mikrohullámú sütője volt, amely a hagyományos lekerekített formájú MAX termékcsalád legújabb tagjaként, a csokoládé ihlette dizájnnal és funkciókkal rendelkezik. Öt előre beállított recepttel, egy csokoládé olvasztásra való szilikonformával, Crisp tállal és grillráccsal rendelkezik, amelyet egy, a készülékhet csomagolt kis receptfüzet is kiegészít, így igazán finom csokoládés különlegességek készíthetőek el.

A Whirlpool az Otthonokba kerülve elhozza az Otthon érzését!

Kustra-Zsátos Éva
Whirlpool merketing menedzser
eva.zsatos@whirlpool.com


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop