VISUM3 – tető a világon

A spanyol La Escandella a világ egyik legnagyobb és legkorszerűbb tetőcserépgyára, prémium minőségű klinker tetőcserepeire 100 év garanciát vállal. Termékei valamennyi kontinensen, több mint hetven országban megtalálhatók, és 2018-tól már Magyarországon is elérhető a Tetőcentrum telepein.

visum3tetoavil 720

A La Escandella tetőcserépgyár Valencia tartományban, Alicante közelében található, mintegy 55 ezer négyzetméternyi gyárterülettel. A világ legnagyobb és egyben a legkorszerűbb tetőcserép gyára a kiváló minőségű alapanyag és a modern H kazettás gyártás alkalmazásával prémium minőségű klinker tetőcserepeket állít elő. A gyár egyedülálló a piacon abban a tekintetben is, hogy 100 év garanciát vállal klinker alapanyagú termékeire.

laesc 1
A klinker tetőcserép erősebb, fagyással- és vegyi hatásokkal szemben lényegesen ellenállóbb, mint a hagyományos kerámia tetőcserép. A különbség a két termék között elsősorban az alapanyagban és az égetésben rejlik: a klinker termékeket 200-300°C-kal magasabb hőmérsékleten és sokkal hosszabb ideig égetik, mint a normál kerámiacserepeket. A bonyolultabb és költségesebb technológia miatt hazánkban és a környező országokban klinker tetőcserepeket nem gyártanak.

A VISUM3 egyedi, szabadalmaztatott három cserépből álló formája rendkívül gyors és gazdaságos fedést tesz lehetővé. A La Escandella tetőcserép klinker alapanyaga és a korszerű gyártástechnológián alapuló extra minősége miatt a leghosszabb garanciával rendelkezik a magyar tetőcserép piacon,mely garanciaidő 100 év. (Anyagszükséglet: 11,5 db/m2 I Súly: 3,5 kg/db I Léctávolság: 17,7 – 19,1 cm I Minimális tetőhajlásszög: 22°)

laesc logo

Aki igazán hosszú távra tervez, illetve a legjobb minőségű és egyben exkluzív tetőt szeretné házára, válassza a VISUM3 tetőcserepet a Tetőcentrum Magyarország Kft. forgalmazásában.

www.tetocentrum.hu

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop