VII. Villanyszerelő konferencia a megújuló energiák jegyében

Óh, Riviéra…
Amarill asztali futója
Konyhanyelven

Kék bolygó – zöld áramE szlogen szellemében rendezi meg az elektromosipar szakmáinak művelői számára az Elektromosipari Magánvállalkozók Országos Szövetsége és szakmai támogatói, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XIII. Elektromosipari Osztálya, a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozata, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Villamosenergia Társasága, valamint az Építéstudományi Egyesület a VII. Villanyszerelő Konferenciát.

 

 

A konferencia arra keresi a választ, hogy a megújuló energiák hogyan használhatók fel, s az elektromosiparnak ebben milyen feladatai és lehetőségei adódnak. A témakört a konferencia előadói a nemzetgazdaság igényeitől kezdve a rendelkezésre álló energiafajták és kapacitásaik rendszerezésén át, hasznosítási megoldásaikig terjedően mutatják be. A témakört energiahatékonysági és -megtakarítási témájú előadások egészítik ki.

 

A szakemberben a gazdálkodót szólítja meg hazánk vállalkozóinak egyik reprezentánsa, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki rövid elemzést ad a magyar gazdaság helyzetéről, az energiapolitikáról, ezen belül a megújuló energiák alkalmazásának helyzetéről.

A konferenciához kapcsolódó szakkiállításon 24, a szakma területén tevékenykedő cég termékei, szolgáltatásai és újdonságai tekinthetők meg, naponta 9-től 18 óráig.

A konferencia időpontja: 2008. október 13-14.
Helyszíne: Bourbon Rendezvényház, 1146 Budapest Abonyi u. 22. sz.

További információk a [link”>http://www.emosz.hu honlapon találhatóak.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop