Vászonkép készítése egyedileg

Milyen LG mosógépet válasszunk?
Környezetbarát építőanyagok
Építési Piaci Prognózis 2021-2024

Akadnak, akik fénykép formájában szeretik nézegetni emlékeiket, míg mások inkább digitális formában gyönyörködnek bennük. Vannak, akik a festményeket szeretik, megint mások az egyedi vászonképre esküsznek. Mindannyian különbözünk, és erre kínál hatékony megoldást a Sooters.hu.

vaszonkepkesztiteseegyedileg 720

Fotókidolgozás napjainkban
Mivel az emlékek megőrzésének módját mindenki maga dönti el, így nem meglepő, hogy ahány ember, annyiféle emlékezési mód létezik. A világ digitalizációja következtében sokan azt gondolhatják, hogy a fotókidolgozás már idejétmúlt, ciki dolog. Pedig mennyivel könnyebb átlapozni egy fényképalbumot, ha keresünk valamit, mint száz, meg ezer fájlnevet vagy éppen miniatűrt átböngészni. Nem mellékesen egy fényképalbumot könnyebb egy kedves családtag vagy látogató kezébe is adni, mint a telefonunkat vagy éppen egy külső winchestert.
A gyerekek is szívesebben nézegetik a kézzelfogható dolgokat, főleg, ha annak ők a főszereplői. Éppen ezért higgyük el, ugyanolyan célszerű és hasznos dolog fényképalbumot készíteni, mint régebben, sőt, még jobb is, hiszen a digitális fotókidolgozással a minőség is sokkal jobb, mint régen.

Vászonfotó, mint a lakás dísze
Ugyanilyen jó megoldás lehet egy vászonfotó készítése is. Az igazi, művészvászonra nyomtatott fényképek esetében nem kell attól tartani, hogy a festményekhez hasonlóan kissé személytelen lesz az összhatás, hiszen e vászonképeken saját emlékeink lesznek, amelyekben szívesen gyönyörködünk. Az ingyenesen igénybe vehető képkorrekció segítségével még a kevésbé jó minőségű képekből is tökéletes, élénk színű darabokat varázsolnak. Egy vászonfotó készülhet saját fényképről és bármilyen más, jó minőségű képről, a lényeg, hogy az fontos legyen számunkra.
Az ingyenes képkorrekció során sor kerül az alábbiakra:

 • minden feltöltött fotó minőségét külön-külön ellenőrzik
 • a vászonképen beállítják a megfelelő méretarányokat a tökéletes végeredmény érdekében,
 • szükség esetén javításon esnek át a színek,
 • ugyanígy a fehéregyensúly is javításra kerül, ha szükséges,
 • a bőrszínek természetességét adják vissza korrekció segítségével,
 • ahol arra van szükség, ott világosítanak a képeken, hogy azok minél élőbbek, élethűbbek és szebbek lehessenek!

A Sooters.hu-nál a méret függvényében már 4590 forinttól elérhetők a vászonképek, és az sem lehetetlen kérés, ha „azonnal” szükség volna elkészítésére. Az SOS szolgáltatásnak hála, 3 órán belül átvehető a tökéletes kép, természetesen ennek megvan az ára, a megrendelés 30 százalékával kell többet fizetni érte. Ne feledjük, a mosoly a legjobb emlék!

 

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop