Új gyártók a Flairspringnél

Fenntartható környezet
Idén is NagyCsaládiHázak
Harmóniában a növényekkel

Az amerikai bútorokat és lakberendezési kiegészítőket forgalmazó Flairspring kínálatában az idei évtől újabb gyártók is szerepelnek, így a nappali mellett már az előtér, az étkező, a hálószoba és a dolgozószoba berendezését is lehetőség van egy helyen összeválogatni

 

A Flairspring Szabadság téri, valamint Nagyenyed utcai üzletének kedvező fogadtatását és a növekvő vásárlói érdeklődést új gyártók termékeinek forgalmazásával honorálja. A 85 éves múltra visszatekintő, dönthető komfortfoteleiről ismert La-Z-Boy, és az egyik legnagyobb amerikai lakásdekorációkat gyártó cég, az UTTERMOST kiegészítőinek forgalmazása mellett újabb amerikai gyártók, így a Lexington Home Brands, valamint a Hooker Furniture termékei, kollekciói is bekerültek a kínálatba.

{gallery}images/stories/aktualis/2013_03/flairspring/f1{/gallery}

A két új márka termékeinek magyar piacra való bevezetése is alátámasztja a Flairspring filozófiáját, miszerint csak olyan gyártók termékeit forgalmazzák, amelyek több évtizede meghatározó szereplői az amerikai lakberendezési piacnak, és igazán minőségi termékeket állítanak elő. Az új gyártók bevonásával még több helyiség berendezésében tudnak ügyfeleik segítségére lenni, illetve érdeklődőik komplexen tudnak válogatni otthonuk berendezésekor, hiszen a nappaliba való bútorokon, kiegészítőkön kívül már az előtér, az étkező, a hálószoba és a dolgozószoba bútorait is lehetőségük van egy helyen összeválogatni. A Flairspring célja, hogy a folyamatosan bővülő termékkörével különböző igényeket, ízlést kiszolgálva járuljon hozzá a stílusos, harmonikus otthonok megteremtéséhez.

A Lexington Home Brands egy 110 éves hagyománnyal rendelkező amerikai cég. Filozófiájának központjában az egyediség áll, vagyis az az elgondolás, hogy bármilyen ízléshez igazodva, egyedi és személyre szabott legyen a vásárlók otthona. Dizájnerei világszerte elismertek az egyedi formatervezésnek és az újító ötleteknek köszönhetően, mely egyben a cég szimbólumává is vált az évtizedek folyamán. A Lexington számos kollekcióval rendelkezik, melyekben elegáns, exkluzív bútorcsaládok, klasszikus termékek, vagy modern, letisztult vonalvezetésű darabok egyaránt megtalálhatóak. Az Aquarius és a Henry Link Trading Co. kollekciói pedig olyan különleges kiegészítő bútorokat kínálnak, amelyek ékkövei lehetnek a térnek.

{gallery}images/stories/aktualis/2013_03/flairspring/f2{/gallery} 

A Hooker Furniture immár 86 éve fontos szereplője a bútorpiacnak. Termékeik tervezése során az otthonos, meleg környezet kialakítása az elsődleges szempont. Ötletes újításaik lényege és célja, hogy a kényelmes és praktikus otthont egyben elegánssá és szemet gyönyörködtetővé varázsolják, minőségi alapanyagok felhasználásával. Szintén számos kollekcióval rendelkeznek, modern, átmeneti és klasszikus stílusú bútoraik egyaránt megtalálhatók nálunk, és még a faragott, rusztikus  bútorok szerelmesei is megtalálják a számításukat.

A Flairspring nevéből fakadóan a stílus, az életöröm, az elegancia forrásaként két bemutatóteremben, Pesten a Szabadság tér 14. szám alatt, Budán pedig a Nagyenyed utca 8-14. szám alatt található, ingyenes parkolóval ellátott Krisztina Palace-beli üzletében várja minden kedves vendégét!

www.flairspring.hu
www.facebook.hu/flairspring

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop