Tökéletes tető, egy kis segítséggel

Mikor elég jó egy tető?
Hőszivattyú és napelem jótékony szimbiózisa
Nyílászárók szakszerű cseréje

Abban valószínűleg mindannyian egyetértünk, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tető van a fejünk felett. Hiába szép a házunk, ha a tető huzatos, vagy „csak” nem szigetel rendesen, és emiatt sokkal többet kell költenünk a fűtésre. Ha a tetőteret beépítjük, a hangszigetelés is fontossá válik – ami szintén jó tető kérdése – egy zajos szobában senki sem tölti szívesen a napjait. Ha rossz minőségű cserepet választunk, az állandó javíttatások is sok bosszúságot és pluszköltséget okozhatnak. Felesleges is folytatni… világos, hogy annak, aki tetőt épít, jól fel van adva a lecke.

 

konfigurator

 

Számos szempontot kell figyelembe venni, és ha meg is találtuk a megfelelő cserepet, a következő feladat talán még nehezebb, ki kell választanunk a szükséges kiegészítőket is. A tartozékokat, amitől a tetőcserépből tető lesz. A pára és hőszigetelő elemeket, kúpalátéteket és tetőáttöréseket és mindenféle fura nevű kiegészítőt, amiről többnyire azt sem tudjuk, mire való. Mégis, jobb, ha nem hagyjuk ki ezt a lépést, mert ezen a pár „apróságon” múlhat, mennyire lesz jó a komfortérzetünk otthonunkban.
A modern korban szerencsére semmi sem olyan nehéz mint régen. A Bramac például egy okos innovációval segít minket a tervezésben. A cég által fejlesztett webes alkalmazás, a tetőkonfigurátor segítségével a kiszemelt tetőcseréphez a hozzáillő rendszerelemeket is megtalálhatjuk. Sőt amennyiben energiatudatosak vagyunk, a napelemrendszereket, ha teljes felújításban gondolkozunk, akkor pedig a kültéri padlólapot is kiválaszthatjuk.

De ki tudja követni, melyik elem mire jó? Hiszen kismillió van belőlük. Szerencsére nem is kell, mert a program rövid leírást és hasznos tippeket ad minden termékhez.
Amiért viszont a konfigurátort mégis a legtöbben szeretni fogjuk, az a beépített kalkulátor. Miután megálmodtuk a tökéletes tetőt és a konfigurátor segített valamennyi elemet a helyére rakni, a kalkulátor megmondja nekünk, hogy ez mennyibe fog kerülni – ráadásul a legközelebbi kereskedőt is segít megtalálni. Ezek után már csak pénzre és rengeteg türelemre lesz szükségünk, mert az építkezéskor erre van a legnagyobb szükség.

A Bramac tetőkonfigurátora mindenki számára ingyenesen elérhető a konfigurator.bramac.hu oldalon. Sok sikert!

Nézze meg a Bramac Tetőkonfigurátor használatáról összeállított videót is!
youtube.com/watch?v=k1ogups1AYM

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop