Többfunkciós hálószoba?

Egy szoba, amely többnyire rejtve marad a vendégek előtt, a pihenés és intimitás szigete. Menedékhely. Ebben a helyiségben töltjük életünk körülbelül harmadát. Spártai berendezés, barokkos pompa vagy indusztriális minimalizmus: ízlésének megfelelően mindenki más és más környezetben szereti álomra hajtani a fejét. Nézzünk néhány inspirációt álmaink hálószobájához!

tobbfunkcioshaloszoba 720

Közel a természethez
Ha szeretnénk javítani pihenésünk minőségén, érdemes megfontolni a földszínek domináns használatát hálószobánkban. Nyugtatják a szemet, és kellemes, relaxált atmoszférát visznek a helyiségbe. A beton a hálóban is népszerű választás, azonban keménységét érdemes ellensúlyozni a világosabb fából készült (például nyírfa) bútorok és kiegészítők lágyságával.

tobbfunkcioshaloszoba 1
Drámai minták
Ha drámai hatásra vágyunk hálószobánkban, fessük sötétre a falakat (a sötétkék és a grafitszürke idén nagyon népszerű), és ezt nyugodtan vadítsuk meg mintás textilekkel. Az állatminták és állatokról mintázott nyomatok 2016 trendjei közé tartoznak, de az örök virágmintával vagy a giccsesen vagány pálmafákkal díszített ágyneműkkel sem lőhetünk mellé. Szinte bármilyen stílusú hálót feldobhatunk a mintákkal, de figyeljünk, hogy az ütős kontraszt érdekében a helyiség többi része kellően visszafogott legyen.

tobbfunkcioshaloszoba 3
A századközepi modern stílus még mindig szárnyal, a kissé maszkulin hatású, elegáns fejvég és hatvanas évek formatervezését idéző éjjeliszekrény remekül kiegészíti egymást az indusztriális hatású állólámpával, a csillár pedig felteszi a pontot az i-re.

tobbfunkcioshaloszoba 2
TOP 5 TREND

 

 • TOVÁBBRA IS NAGYON NÉPSZERűEK az újhasznosított fából és raklapokból készült ágyvégek, így bátran kipróbálhatjuk a trendet, ha kedvünkre való a barkácsolás és a környezetet is kímélni szeretnénk.
 • EGYRE TÖBB LAKÁSBAN LÁTHATÓ az „otthon az otthonban” trend, amelyben a hálószoba multifunkcionális helyiség, dolgozósarokkal, tévével, fürdőkáddal vagy akár minibárral felszerelve.
 • A MÁSIK VÉGLET A SKANDINÁV letisztultsággal berendezett hálószoba, amelyben a lámpákon kívül semmilyen elektronikus berendezésnek nincs helye az igazán pihentető alvás érdekében.
 • AZ ÉV SZÍNPÁROSA rózsakvarc és égkék kombinációja a hálószobákban is megjelenik, főképp a falak, valamint textilek formájában.
 • AZ OKOSOTTHON ELŐNYEIT természetesen hálószobánkban is élvezhetjük, az ébresztővel összekötött automatizált sötétítőrendszer jelentősen megkönnyíti a felkelést.

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop