Tinibirodalom

Amikor gyermekünk tinikorba lép, azaz egyik napról a másikra felnőttnek érzi magát, szobája berendezését is maga szereti alakítani. Esetünkben egy fiatalúr tanulósarkát alakítottuk át úgy, hogy a középiskolai évek múltán akár később is csak apróbb változtatásokra legyen szükség, hogy kielégítse használója akkori igényeit.

 

 

A lakószoba több funkciót lát el: biztosítja a tanulás lehetőségét, az alvást és részben a gardrób szerepét is betölti. A beszűrődő napfény hiányát (lévén észak-keleti helyiségről van szó) a világos, meleg bézs barna, tömörfa utánzatú bútorok pótolják. Ugyanezt a barátságos érzetet kelti a homokszínű szőnyegpadlóburkolat is. A földszín tónusokat csak a falak színe töri meg, amely világoskékben, illetve türkizben játszik.

 

A bútorok lamináltlapból készültek, a dekorációt a SIBU struktúrlemez adja. A függönyözés kétrétegű, bézs voile, illetve kevert szálú textília, nem fényáteresztő formában.

 

Az általános világítást mennyezeti lámpa adja, a helyi megvilágítást a csővázas polcrendszer koronapárkányában és a szekrény mögötti falzugban elhelyezett spotlámpák nyújtják. A falakat fehér kőris színű dekorfóliázott falburkoló elem borítja.

DECO STYLE
Belsőépítészet-Lakberendezés
Tel.: 20/923 7707
www.alicedeco.hu
E-mail: alicedeco@c2.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop