Tervezz a természettel!

Hogyan kerül a cserép a homlokzatra?
Magyar Zene Háza – Európa legjobb középülete
IKEA tányérok, tálak, bögrék visszahívása

2018. október 4-én a Lurdy Házban kerül sor az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége és a Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozat által szakmai partnerként támogatott nemzetközi kreditpontos szakmai rendezvényre, az ÖKO HOME Expo konferenciára és kiállításra Tervezz a természettel! szlogennel.

tervezzatermeszettel 720

Klímánk védelme valamennyiünk kötelezettsége, és mivel az összes energiafelhasználás épületeink építése, üzemeltetése kapcsán történik, így az ÜHG- kibocsátás is, különösen fontossá és kötelezettséggé vált a környezettudatos építkezés, felújítás, üzemeltetés. Nyakunkon a közel nulla energiafelhasználású épületek építésének kötelezettsége, a minél alacsonyabb ökológia lábnyommal építhető, üzemeltethető épületek iránti igény. Számos új kutatás irányult az elmúlt években új rendszerek és anyagok fejlesztésére, amelynek következtében az addig ismert tradicionális alapanyagokból jövőbemutató épületek épültek, melyek maximálisan megfelelnek a mai kor elvárásainak és választ adnak korunk építészeti, építőipari kihívásaira. Ilyen terület ahol a környezettudatos építkezés céljait alkalmazni lehet, a természetes, környezetbarát építőanyagok alkalmazása, alacsony ökológiai lábnyomú épületek építése.

Ismerje meg ezen új lehetőségeket, és technológiákat. Az ÖKO HOME konferencián olyan nagy nevű vendégelőadók mutatják be a legújabb trendeket és példákat, akik szerte a világban építettek/terveztek már jövőbemutató ökoépületeket, akik területük legnagyobb szaktekintélyei Európában. A konferencia- és kiállításszervezőknek az a célja, hogy nemzetközi és hazai szaktekintélyek előadásaival és a környezettudatos építkezés céljainak megfelelő termékek bemutatásával, hozzájáruljon és bővíthesse a szakembereink ez irányú tudását!

Részletes program, és online jelentkezés: www.ökohome.hu

 
Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

2
  2
  Az Ön Kosara
  Éves előfizetés
  2 X 5600 Ft = 11200 Ft
  Fél éves előfizetés
  2 X 2800 Ft = 5600 Ft