Teret hódítanak a földszínek

Fémes csillogás, trendi színek
Zajmentes komfortra vágyva
Trendi fotótapéták, poszterek

Az, hogy egy festékgyár palettája sokszínű, profiljukat tekintve kevésbé meglepő. A valódi trendteremtés a kreativitással és a termékek kombinálásával kialakítható felületek határtalan lehetőségeiből adódik.

terethoditanakafoldszinek 720

A Poli-Farbe hazai tulajdonú festékgyár évek óta az egyedi megoldásokat, új utakat keresi. Figyeli a vásárlói igényeket és alkalmazkodik hozzájuk, felhasználóbarát termékeinek köszönhetően pedig egyre többekhez jut el a minőségi magyar festékek széles tárháza. Az új irányzatokat, egyedi utakat a szakmabeliek mellett a hobbifelhasználók is keresik. A DIY, vagyis a „Csináld magad!” mozgalmak egyre szélesedő tábora napjainkban könnyen elérhető és megvalósítható eredményt kaphat, aminek köszönhetően valódi stílusváltás jellemezheti otthonunkat. A jövő trendteremtése a festékgyár részéről a termékek kombinálhatóságában rejlik. A falfestékek, a dekorációs – például a zománcok változatossága is becsempészhető otthonunkba.

Tény tehát, hogy a felhasználók egyre fogékonyabbak az újdonságokra, az egyedi megoldásokra. Mind többen keresik a trendi, különleges lehetőségeket, amelyekkel ki tudják fejezni egyéniségüket. Egyre nagyobb teret kapnak a kombinációk, nem csak a kiegészítőkkel, hanem a színek egymáshoz való játékos viszonyával is. A Poli-Farbe minőségi termékeire, és azok kombinálhatóságára egyre nagyobb az igény.

A festékgyár tapasztalatai és piaci ismeretei szerint jelenleg négy markáns trend figyelhető meg a lakásfelújítók körében. Mindez a kreativitás szabadsága mellett az elérhető színek és a termékek kombinálhatóságának is köszönhető.

Viszlát sárgák, helló barnák!
A Poli-Farbe legfrissebb értékesítési statisztikái szerint a pasztellszínek között egyre inkább előtérbe kerülnek a föld színek, a barnás és zöldes árnyalatok egyaránt. A vásárlók körében a legkedveltebb szín a Bodza, de az Aranyeső, a Gyékény, a Sás, a Komló, és a Palástfű is előkelő helyen szerepelnek választás tekintetében. Évek óta megfigyelhető, hogy a narancsos és sárga, mediterrán hangulatot idéző falszínek helyett, a nyugodtabb, elegánsabb barna színek váltak közkedvelté. A Poli-Farbe megújult színskáláján is számtalan új barnás árnyalattal találkozhatunk, ilyen például a beléndek, az árvalányhaj vagy a mandulavirág.

A kiegészítők mellett a színek kombinálása is teret nyer!
Új trend figyelhető meg a színek használatában, és pedig a többszínűség térnyerése. A kombinációkkal geometrikus alakzatokat hozhatunk létre, amelyek megtörik és elválasztják, mozgalmassá teszik a teret, merőben új hangulatokat teremtve. Ezáltal nemcsak az egymással párbeszédbe elegyedő színek, hanem a létrejött formák is hatással vannak a környezetükre. E falfestői konstruktivizmus meghálálja magát, a játékos térszerkezet derűs hatást kelt, ugyanakkor egy jól átgondolt forma és színvilág igazi stílusteremtő lehet.

Szürke nem csak kisegér lehet!
A barnák mellett kétség kívül egyre keresettebbek a félreismerten szürkének gondolt szürke szín árnyalatai is. Pedig a szürke is sokszínű! Felhasználásával a legkevésbé sem unalmas, rossz értelemben vett egyhangúságot kapunk otthonunk falain. A szürke ugyan a minimál stílus jellemzője, de megfelelő színekkel kombinálva gyerekszobában is alkalmazható, nem beszélve a legénylakások hangulatának fokozásáról, más színekkel történő ellenpontozásáról.

A szürke szín hatása érdekes: szakértők szerint a szürke színt választók kerülik a feltűnést, mégis különlegesebbnek érzik magukat az átlagosnál. Megfelelő bútorokkal és színekkel kombinálva a megnyerően egyedi, különc életérzésnek a hatása sem marad el.

Klasszikus fehér, amely sosem megy ki a divatból!
A fehérpártiak tábora örök. Elegancia, letisztultság, visszafogottság és végtelen kombinálhatóság jellemzi. Színek kontra fehér, örök kérdés marad, de vitathatatlan, hogy a fehér például a skandináv-, valamint a minimál stílus fő színe. A fehér ugyanakkor kooperatív játékos, képes önmagát alárendelve kiemelni és hangsúlyozni a környezetében lévő tárgyakat vagy akár falrészleteket: tehát a színeket.

Enteriőrképek:
http://krq.hu/keptar/main.php?name=thumbs&dirname=/poli-farbe/platinum_enterior
( a képek szabadon felhasználhatóak kérjük, a forrásmegjelölést ne feledjék! Poli-Farbe Platinum vagy polifarbe.hu)

Bátraké az egyedi fal!
Fakéreghatás, márványhatás, téglahatás, betonhatás – csak néhány példa arra, amelyet a magyar szakemberek által kifejlesztett Platinum Decor festékekkel valósíthatunk meg otthonunk falain. A termékcsalád tagjai forradalmasítják a lakásszépítést, az enteriőr- kialakítások széles tárházának határtalan teret és megvalósítási lehetőséget biztosítanak.

A Platinum Decor termékcsaládot kifejezetten azoknak megkapó, akik egyedi utakat keresnek a belsőépítészet, a lakberendezés és az otthonszépítés világában, kedvelik az innovatív megoldásokat, nyitottak az újdonságok iránt és költséghatékony vásárlással kívánják megvalósítani az elképzeléseiket.

További ötletek és megoldások a Platinum Decor termékcsalád felhasználásával: http://www.platinumdecor.hu/

Képek a Platinum Decor felületekről:
http://krq.hu/keptar/main.php?name=thumbs&dirname=/poli-farbe/platinum_decor_kepek
( a képek szabadon felhasználhatóak kérjük, a forrásmegjelölést ne feledjék! Poli-Farbe Platinum vagy polifarbe.hu)

A belső falfelületek kialakítása mellett a festékgyár fejlesztéseiből és az új lehetőségek felkínálásából a fém és fa felületeket sem maradhatnak ki. Innovatív gondolkodásuknak köszönhetően olyan termékek kerülnek bárki számára elérhetővé, amelyek Európában is egyedülállóak.

No, és a kerítéssel mi lesz?
A dekoratív felületképzés már a kerítésen vagy a beltéri fém felületeken is megvalósítható. Az egyhangú fekete, barna, szürke hatásokat megtörhetjük a festékgyár legújabb fejlesztésének köszönhetően. A különleges fémfestékek felhasználásával egyedi megjelenést hozhatunk létre kerítéseinken. Elsőre talán meghökkentő, de miért ne adhatnánk fémfelületünknek márvány, ecsetvonás, ránc vagy szivacs mintázatot? Mindezt tanulás nélkül, néhány egyszerű mozdulatot kívánó, könnyű technikának köszönhetően. A Cellkolor Direkt fémfestékek alaptulajdonsága, az úgynevezett „kalapácshatás” megadja az elgondolt felületek alapstruktúráját, melyet tovább fokozhatunk a színek kombinálásával, egymásra kenhetőségével.

Képek a felületekről:
http://krq.hu/keptar/main.php?name=thumbs&dirname=/poli-farbe/cellkolor_direkt_fem
( a képek szabadon felhasználhatóak kérjük, a forrásmegjelölést ne feledjék! Poli-Farbe Platinum vagy polifarbe.hu)

A Poli-Farbe hazánk meghatározó festék- és vakolatgyártója, termékeit évről évre minőségi és innovációs díjak ismerik el. Családi vállalkozásból lett a kkv szektor meghatározó szereplője, éves árbevétele meghaladja a 9 milliárd forintot. Székhelye Bócsán található, ahol több mint 230 embernek ad munkát.

Bővebb információk a termékekről:
www.platinumdecor.hu
www.polifarbe.hu
www.platinummalfestek.hu

További sajtóinformáció:
Szaniszló Edina
KRQ Kommunikációs Kft. ; 30/580-3521; szaniszlo.edina@krq.hu

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop