Strohm Teka bemutatóterem nyílt

Februári számunk megjelent!
Milyen színű legyen a teríték?
Mi a trend a lakberendezésben?

Különböző stílusú otthonok újrateremtésével inspirálja vásárlóit a Strohm Teka budapesti bemutatótermében, ahol Közép-Európában elsőként találkozhatunk a nemzetközi márka teljeskörű fürdőszobai megoldásaival.

A lakberendezési színek, anyagok és formatervezési minták divatja sokat változott az elmúlt években, legyen szó modern városi lakásról, szállodáról vagy egy vidéki családi házról. A harmónia, a praktikum és a személyre szabhatóság szinte mindenhol alapelvárás lett, így a fürdőszobákban is, különösen a pandémia idején, amelynek következtében jelentősen átalakult, az otthonunk belső tereiről való gondolkodás. A nappalinkból dolgozószoba, a konyhánkból tanterem, a fürdőszobánkból pedig wellness-oázis lett, ahová visszahúzódhatunk a világ zaja elől és feltöltődhetünk.

„A változó igényekre válaszul cégünk a dizájn és a technológia segítségével olyan kortárs, stílusos, innovatív és fenntartható fürdőszobai megoldások kifejlesztésén dolgozik, mint például a PVD technológiával készült színes csaptelepek vagy az antibakteriális zuhanyrendszerek, amelyek most személyesen is megtekinthetők budapesti bemutatótermünkben” – nyilatkozta Deli Viktória, a Strohm Teka Magyarország marketing igazgatója. A Váci úton található bemutatóteremben 7 hangulatos, különböző stílusokat idéző fürdőszobai környezetben mutatja be kollekcióit a márka. A díjmentesen látogatható, egyedülálló bemutatóteremben a végfelhasználók mellett a szakemberek, kereskedők, építészek, belsőépítészek és lakberendezők is megismerhetik a fürdőszobai lehetőségeket. A Strohm Teka a fürdőszobai megoldások széles választékát kínálja, beleértve a csaptelepeket és zuhanyrendszereket, fürdőszoba bútorszetteket, mosdókagylókat és a hozzájuk tartozó tükröket, zuhanytálcákat, zuhanykabinokat, fürdőkádakat, kiegészítőket, WC-ket és bidéket.

Az egyéni igényeket figyelembe véve a fürdőszobai koncepcióik célja, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő fürdőszobát, amely alkalmazkodik élethelyzetéhez és változó igényeihez. A Strohm Teka teljeskörű fürdőszobai megoldásai a mediterrán ihletésű design-t ötvözik a legmodernebb technológiákkal. A márka elhivatott a környezetvédelem iránt, így a zuhanyzók, csaptelepek és vécék megtervezése során kiemelt figyelmet fordítanak a víztakarékos megoldásokra. „A bemutatóterem megnyitása kétségtelenül újabb jele a márka növekedésének világszerte és különösen Európában, Magyarországon. Meggyőződésem, hogy a Strohm Teka, a 120 éves tapasztalat és a velünk dolgozó csapat tehetsége, a spanyolországi központ, a helyi irodák és a saját gyárak segítségével hamarosan a fürdőszoba-ágazat egyik meghatározó márkájává válik”. – nyilatkozta Andrés Castejón, a Strohm Teka nemzetközi vezérigazgatója. „Az emberi tehetség és a márka értékeink, azaz a gondoskodás, támogatás és inspirálás olyan mozgatórugók, aminek köszönhetően másképp éljük meg a fürdőszobát a Strohm Tekánál: nemcsak az egész család higiéniáját szolgáló helyként értelmezzük, hanem a gondoskodás és feltöltődés, valamint az önmegvalósítás tereként is, így a márkánk olyan megoldásokat kínál, amelyek az embereket elkísérik életük különböző szakaszaiban.”

Strohm Teka showroom címe: 1138 Budapest, Váci út 140.
Nyitvatartás: hétfő-péntek 10:00-18:00

www.strohm-teka.hu

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop