Stílus, dizájn – luxusra hangolva

Több éves tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy a világítás megtervezésére, a lámpák helyének pontos kijelölésére már az építkezés, felújítás kezdetekor kell gondolnunk. Kínálatunkban egyedi gyártású, kézzel készített, modern ledes kristálycsillárok, elegáns üveglámpák és luxus kiegészítők közül választhat.

CARMEN falilámpa
Hangulatvilágítás és dekoráció is egyben ez a modern falilámpa, amely karaktert ad a térnek. Minden térbe jól illeszkedik, a modern nappalitól az elegáns hálószobáig, remek fókuszpontja bármely helyiségnek.

ARENDAL függeszték
A dizájn mellett a praktikusság jellemzi ezt a lámpát, amely különböző méretekben, akár fényerőszabályozással is elérhető. Hossza állítható, színhőmérséklete a meleg fehértől a hideg fehérig tetszőlegesen választható.

CAIRO RING K9 kristályfüggeszték
Fényűző megjelenésével azonnal felkelti a figyelmet, exkluzív hangulatot teremt. Gyűrű formája lehetővé teszi, hogy a fény átjárja az egész teret, és meleg ragyogással töltse be. tökéletes választás nappali, étkező vagy tágas előszoba megvilágítására, dimmelhető, színhőmérséklete megválasztható.

ECLIPSE réz bútorfogantyú
A bútorfogantyúk alapvetően befolyásolják egy-egy helyiség hangulatát, egy jól megválasztott impozáns darab otthonunk ékszere lesz. ezek az elegáns, rézből készült modern, kifinomult, 4 méretben elérhető bútorfogantyúk bármilyen bútort feldobnak.

www.luxury-home.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop