SMEG – Stílusos technológia

A SMEG az egész világon elterjedt ízléses és elegáns háztartási készülékei egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust, készülékei összetéveszthetelenül egyediek. Megtervezésüknél a csúcstechnológiába oltott olasz dizájn és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában.

smegstilusostechnologia 720

A SMEG egy olasz háztartási készülékeket gyártó, több mint 60 éve családi vállalkozásként működő vállalat, amelynek székhelye Reggio Emilia tartományban, Észak-Olaszországban található. Rendkívül széles termékválasztéka a legkülönfélébb megoldásokat teszi lehetővé. A SMEG termékek a konyha hasznos és praktikus eszközei, ugyanakkor dísztárgyai is. Világhírű építészekkel közreműködve és nevükkel fémjelezve hozza létre egyedi termékeit, amelyek a legapróbb részletekig összehangolt, egységes dizájncsaládokat képeznek. Renzo Piano, Guido Canali és még számos művész munkája nyomán a készülékek sajátos, „Made in Italy” stílust kölcsönöznek konyhánknak.

smegstilusostechnologia 1
Stílusikonok az ’50-es évekből
A SMEG ’50-es évek retrodizájn-családját a klasszikus, gömbölyű vonalak és élénk, tiszta színek tökéletes kombinációja jellemzi, ötvözve a legmodernebb technológiával. Ezek a SMEG által kifejlesztett termékek nemcsak egyszerű, praktikus konyhai készülékek, hanem valóságos lakberendezési stílusikonok, amelyek meghatározzák környezetüket. A kiskészülékek kiválóan kombinálhatók az ’50-es évek egyéb retrodizájn készülékeivel, a közkedvelt FAB hűtőkkel, mosó- és mosogatógépekkel, valamint páraelszívókkal.”

smegstilusostechnologia 2

Ez a SMEG által kifejlesztett termékcsalád végérvényesen megváltoztatja gondolkodásmódunkat, amikor bekerül lakásunkba. A SMEG a konyhai előkészületekhez (konyhai robotgép, zöldség- és gyümölcsprés, turmixgép, botmixer) és az étkezéshez (kenyérpirító, vízforraló, citrusprés, espresso kávéfőző) használatos berendezésekkel járul hozzá, hogy a konyha esztétikai arculata a lehető legtökéletesebb legyen.
smegstilusostechnologia 3

Keresse a SMEG termékeket, és érdeklődjön a Nőnapi akcióról a hazai konyhastúdiókban!

smegecorganlogo

 

www.ecorgan.hu
www.smeg.com

 

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop