Rumos gesztenyés tápióka

rumosgesztenyestapioka 720 – fél csésze tápóka
– 500 ml kókusztej
– 100 ml víz
– 2 evőkanál cukor

A gesztenyéhez:
-100 g főtt gesztenye
– 1 dl rum
– 1 dl víz
– 2 evőkanál cukor

A tápiókát a vízzel feltesszük, majd hozzáadjuk a kókusztejet és a cukrot. Gyakori kevergetés mellett kb. 20-30 percig főzzük, egészen addig, amíg a golyók átlátszóvá és puhává nem válnak. A gesztenyét a cukorral, a rummal és a vízzel egy serpenyőben összefőzzük. Az elkészült tápióka pudingot tálkákba öntjük, és a gesztenyével befedjük a tetejét. Helyettesíthetjük kész gesztenyemasszával is, előtte ugyanúgy lazítjuk fel, mint a gesztenyepüréhez.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop