Római köményes darált hússal töltött pita

„Welcome home” születése
Sült kukorica lime-mal, chilivel
Rejtőzködő elegancia az erdő közepén



romaikomenyespita 720

Hozzávalók:
50 dkg darált sertéshús, 1 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál őrölt római kömény, 50 dkg kenyérliszt, 2,5 dkg élesztő, 3 dl víz, 1 teáskanál só

Az élesztőt langyos vízben felfuttatjuk, a lisztet a sóval összekeverjük, és az egészet összegyúrjuk, 10 percig dagasztva. Lefedjük, és hagyjuk duplájára kelni. Ezalatt a fokhagymát megpucoljuk, és egy kevés olajon egy serpenyőben alacsony hőfokon 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a római köményt, a darált húst, megsózzuk az egészet, és gyakori kevergetés közben megsütjük, és hagyjuk kihűlni. Miután a tészta megkelt, 12 részre osztjuk, minden bucit kinyújtunk, az egyik felére darált húst teszünk, a másik felét ráhajtjuk, a széleket lenyomkodjuk, hogy sehol ne legyen rés. A tésztabatyukat grillen 10-15 perc alatt egyszer megforgatva készre sütjük.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop