Relief 5 – a Bányai Bútor új büszkesége

Durva viharok, repülő háztetők
Milyen vastagságú hőszigetelés javasolt családi házakra?
Tetőtéri védelem hőség és rovarok ellen

A Bányai Bútoroknál immár 44 esztendeje folyik professzionális bútorgyártás, egy konyhabútor több mint 70 féle frontkialakítással, számtalan színben készülhet, a vásárlók ízléséhez alkalmazkodva. Legújabb büszkeségük a Relief 5 álomszép konyhabútor, amelyet a látogatók az idei tavaszi Otthon Design kiállítás standján élőben is megcsodálhattak.

A Bányai Bútoroknál valamennyi termék fejlesztésekor a fókuszt a praktikumra és a maximális helykihasználásra helyezik. Így történt az áprilisi Otthon Design kiállításon bemutatott Relief 5 konyhabútor esetében is, ahol ezúttal egy merőben új koncepcióval jelentek meg: a legújabb trendekhez és a kortárs igényekhez alkalmazkodó egyedi tervezésű konyhasziget bőséges helykínálatot nyújt a fal melletti konyhasorhoz. Bányai Zitával, a cég ügyvezető igazgatójával beszélgettünk az újdonságról.

– A bútor szépsége vitathatatlan, de mitől kényelmesebb, miben praktikusabb számunkra ennek a használata a többi konyhabútorhoz viszonyítva?
– A Relief 5 terméknél egy 90 cm mélységű pultot alakítottunk ki, így kényelmesen el tudjuk végezni rajta a nagyobb férőhelyet igénylő munkálatokat is, például a rétestészta kinyújtása sem lehet többé akadály. A felső szekrénysort 30 cm-el előrébb hoztuk, hogy kényelmesen el lehessen érni azt a megnövekedett mélységű alsó sor ellenére is. A felső szekrénysor mögött ily módon kialakult 30 cm-es teret kihasználva, egy motorral mozgatott liftes tárolószekrényt építettünk be, ami igény szerint akár teljesen el is rejthető.

– A Relief 5 konyhabútor látványát tekintve is egészen különleges. Mit érdemes tudnunk a bútor esztétikai kialakítását illetően, milyen egyedi, különleges specifikumokkal találkozhatunk?
– A fent taglalt, egyedi, praktikus kialakításon túl a bútor másik érdekessége a selyem antracit színre festett, nagy felületű mélymarással kialakított hullámos felület, amely igencsak látványos, szembetűnő kontrasztot alkot a bútor többi részét képző amerikai dió furnérozású felülettel.

– Az új Relief 5 konyhabútor kialakításában mennyire tartották szem előtt az egyedi ergonómiai igényeket?
– Az idei Construma kiállításon az új elemmagasságokat is részletesen bemutattuk, amelyek segítségével a felhasználó testmagasságához még pontosabban be lehet állítani a munkafelületet. Itt jelent meg első ízben a megnövelt belméretű fiókrendszerünk: a vékonyabb fiókkáva ugyanis picivel több tárolóhelyet kínál – ez főként a keskenyebb szekrények esetében lehet nagy kincs.

– Mitől lesz igazán jó egy konyhabútor?
– Egy jó konyhabútor elkészítéséhez megfelelő szakértelem, nagyfokú kreativitás és jó minőségű alapanyagok felhasználása szükséges. Minden egyes Bányai konyhabútor ezen „összetevők hozzáadásával” készül, így lesz az elkészült végeredmény is tökéletes! Büszkék vagyunk arra, hogy igazi szakértőként segíthetjük Vásárlóinkat, akik természetesen nemcsak a konyha, de a fürdőszoba szép és ergonomikus bútorait, illetve más, modern belsőépítészeti megoldásokat is megtalálhatnak nálunk.

www.banyaibutorok.hu

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop