Ragyogó falak kívül-belül DECO glitterrel

Emelje otthona fényét a Revco DECO glittereivel! Diszkrét, ezüstös csillogás festett felületen, kristályosan fénylő lábazat vagy díszítő vakolat, netán gyöngyházfényű hatás? A vakolatba keverhető Revco csillám adalékokkal kiemelhetjük homlokzatunk és belső tereink szépségét.

gazdagodottarev 720

ragyogofalakkivulbeluldeco 202107 1

DECO GLITTER MINI – Festékbe keverhető csillám adalék
Diszkrét ezüstös csillogás festett felületen. A GLITTER MINI kiválóan alkalmas külső vagy belső festeni kívánt felületek csillámossá tételére a festéssel egyidőben. A GLITTER MINI adalékot a már leszínezett REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékbe kell jól elkeverni és a szokásos módon felvinni a felületre. Száradás után beltérben erőteljes megvilágítással éri el a kívánt hatást, kültérben pedig napsütésben válik láthatóvá. 1 vödör (10 L) REVCO ALFA, EXTERIOR vagy SILICON falfestékhez 1 mini vödörnyi (120 g) adalék hozzáadás javasolt.

ragyogofalakkivulbeluldeco 202107 2
DECO GLITTER MAX – vakolatba keverhető csillám adalék
Csillogó vakolat egyszerűen! Ha újonnan vakolt felületét szeretné csillámossá tenni, akkor a GLITTER MAX adalékot ajánljuk, melyet a színezett vakolatba kell keverni. Felhordás és száradás után erőteljes napfényben elegáns csillogó hatást eredményez. 1 vödör (16 kg) REVCO NEO+, VARIO+ vagy SILICON vakolathoz 1 mini vödörnyi (120 g) adalék hozzáadás javasolt.

ragyogofalakkivulbeluldeco 202107 3
DECO CRYSTAL – lábazatba keverhető csillám adalék
Ásványi csillogó hatás kültérben és beltérben. A CRYSTAL adalék hozzáadásával a Remix lábazati- és díszítő vakolat kristályosan fénylővé válik napsütés vagy mesterséges megvilágítás hatására. Segítségével a természetes köveket tartalmazó lábazati vakolaton, pl. N-natúr, W-white, csiszolt kőhatás érhető el. A színezett kőzúzalékok esetén diszkrét, ásványi csillogó hatás alakítható ki. Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) ReMix lábazathoz 1 mini vödörnyi (80 g) adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően.

ragyogofalakkivulbeluldeco 202107 4
DECO PEARL – lábazatba keverhető csillám adalék
Gyöngyházfényű csillogó hatás kültérben és beltérben. A PEARL adalékkal a ReMix lábazati és díszítő vakolat megjelenését teheti még esztétikusabbá. Segítségével gyöngyházfényű hatás érhető el mind a természetes, mind a színezett kőzúzalékot tartalmazó lábazati vakolaton. Elsősorban egyszínű vagy homogén színezetű felületeken érhető el a legesztétikusabb hatás. Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) ReMix lábazathoz 1 mini vödörnyi (80 g) adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően.

ragyogofalakkivulbeluldeco 202107 5
DECO BROCADE – lábazatba keverhető csillám adalék
Csillámló dekorfelület kültérben és beltérben. BROCADE adalékok felhasználása a ReMix lábazati- és díszítő vakolatokhoz ajánlott. A fiolák hozzáadásával látványosan csillámos felület hozható létre, amely beltérben erőteljes megvilágításban érvényesül leginkább, kültérben pedig napfény hatására válik láthatóvá. A hatféle BROCADE adalék árnyalataihoz elsősorban a homogén, egyszínű kövek használata javasolt, pl. a fekete (FFFF) alapszínnel keverve mindegyik jól érvényesül. A fehér (WWWW) színhez a WHITE, a szürkeszínekhez (AAAA, CCCC) a SILVER, a sötétbarna (DDDD) alapszínhez pedig a COPPER színt javasoljuk. Az erőteljesebb hatás érdekében, 1 vödör (15 kg) ReMix lábazathoz 8 db fiola adalékot ajánlunk, azonban egyéni ízlés szerint ez növelhető vagy csökkenthető a hozzáadott adalékanyag mennyiségétől függően (4-8 db fiola).

ragyogofalakkivulbeluldeco 202107 6

https://revco.hu/deco-glitter

 

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop