Praktikus tárolási ötletek: hová rakjuk a kiegészítőket?

Ékszereink, öveink, napszemüvegeink otthoni tárolásának módja fontos annak érdekében, hogy rendben tartsuk és megóvjuk őket, mert könnyen elkeveredhetnek vagy megsérülnek. Éppen ezért érdemes kialakítani olyan praktikus rendszert, amiben mindig megtaláljuk őket. Íme, néhány tipp, hogyan lehet biztonságosan és rendszerezetten tárolni kedvenc kiegészítőinket otthon.

Napszemüvegek tárolása

Ha megvan végre a rég áhított Bvlgari napszemüveg vagy Prada napszemüveg, akkor biztosan extra figyelmet fogsz arra fordítani, hol tartod azokat. Mutatunk pár ötletet:

 • Ha van gardróbunk, egy fiókot rendszeresítsünk a szemüvegeknek.
 • A bejárati ajtó mellett egy konzolasztal fiókja kitűnő hely lehetnek, így indulás előtt csak fel kell kapnunk.
 • A hálószobában egy fésülködőasztal nemcsak azért lehet hasznos, hogy a reggeli rutint elvégezzük, fiókjában a napszemüvegeket is biztonságban tudhatjuk.

Hova tegyük az ékszereinket?

 • Ékszerdobozok és állványok. Az ékszerdoboz kiváló választás a kisebb ékszerek, gyűrűk, fülbevalók és nyakláncok tárolására. Válasszunk olyan dobozt, amely különböző méretű rekeszekkel rendelkezik, hogy elkerüljük az összegabalyodásukat. Remek megoldás a fali vagy álló ékszerállvány is, melyek segítségével átláthatóbbá tehetjük az ékszerkollekciót.
 • Szövetes tárolók. Különféle szövetes tárolókat is beszerezhetünk, amelyekben jó helyük lesz a nagyobb ékszereknek, karkötőknek vagy vastagabb nyakláncoknak. Ezek az állítható rekeszek segítenek megőrizni az ékszerek fényezését és elkerülni a sérüléseket.

Találjuk meg az övek helyét is!

 • Övfelfüggesztők. Az övek rendezett tárolásához használjunk övfelfüggesztőket. Ezek az eszközök lehetővé teszik az övek egymás mellé való akasztását, így gyorsan kiválaszthatjuk a kívánt darabot anélkül, hogy összeakadnának.
 • Dobozok vagy fiókok. Ha szeretnénk elkerülni az övek összekeveredését, praktikus lehet egyedi fiókokat vagy dobozokat használni, amelyekben könnyedén rendszerezhetjük az öveket méret, szín vagy stílus alapján.

Általános tippek

 • Rendszeres rendrakás. Ne hagyjuk, hogy az ékszerek, napszemüvegek és övek szanaszét legyenek a lakásban, rendszeresen rakjuk rendbe és szortírozzuk azokat, amelyeket már nem használunk.
 • Tisztítás és karbantartás. Időről időre tisztítsuk meg az ékszereket, napszemüvegeket és öveket, hogy hosszú élettartamúak legyenek, kíméljük a nedvességtől és a közvetlen napfénytől.

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop