Porszívózás csendesen?

Pécs, a határtalan város – Nyitott templomok napja
Sakktábla a Leiertől
Pályázat építészeti értékvédelemre

Ön szerint mi a legzavaróbb a porszívózásban? A meleg, kellemetlen szagú levegő, amit kibocsájt magából a készülék? A túl rövid kábel, vagy az, hogy minden bútorban elakad? Eláruljuk. Az emberek többségét leginkább az zavarja, ha a porszívó túl hangos.

porszivozascsendesen 720

Az új Electrolux UltraSilencerTM ZEN azonban mindenre tud megoldást: végre elfelejthetjük a zajt, sőt az összes többi kellemetlenséget is! Bizonyos napszakokban már be sem merjük kapcsolni a porszívót, nehogy felverjük az egész házat. És biztos, hogy kisgyermekünk vagy házi kedvencünk pontosan akkor szenderül álomba, amikor elkezdenénk porszívózni. Ugye, mennyivel könnyebb lenne, ha a porszívónk csendesen dolgozna? Van egy jó hírünk: az új Electrolux UltraSilencer ZEN porszívóval szinte teljes csendben varázsolhatjuk tökéletesen tisztára otthonunkat. Mindössze 58 dB-es zajszintjével ugyanis ez a világ legcsendesebb* porszívója!
porszivozascsendesen 2
Az Electrolux kutatása szerint az emberek 90 százaléka szeretné, hogy következő készüléke halkabb legyen a jelenleginél. Mivel egy-egy alkalommal legalább fél órát vagy még többet porszívózunk, a hangos zúgás egy idő után különösen irritáló lehet. Éppen ezért az Electrolux mérnökei a porszívó fejlesztése során minden újítással arra törekedtek, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék a készülék zajszintjét.
A Silent AeroProT flexibilis porszívócső belső fala csendes légáramlást biztosít, belső lemezkéi pedig még tovább tompítják a hangokat. A Silent ZENT szívófej nyílása közelebb került a talajhoz, így – főleg szőnyegen – a zajszint még tovább csökkenthető. Az újratervezett motorszűrő pedig lehetővé teszi, hogy a levegő akadálytalanul áramoljon a készülékben, így ha bekapcsoljuk az UltraSilencerTM ZEN porszívót, hangos zúgás helyett csak egy csendes esőhöz hasonlító nyugodt hangot hallunk. Ráadásul a csendes takarításért cserébe nem kell lemondanunk a tökéletes tisztaságról sem. Az UltraSilencerTM ZEN ugyanis épp olyan hatékony, mint amilyen halk. Nem hiszi? Próbálja ki!

porszivozascsendesen 1
Az Electrolux egyetlen európai porszívógyárában, Jászberényben készülő, AAA besorolású új Electrolux UltraSilencerT ZEN porszívócsalád az alábbi modellváltozatokban kapható a műszaki kereskedésekben:

  • ZUSGREEN58 – fekete, 55%-ban újrahasznosított műanyag
  • ZUSANIMA58 – fehér, kisállat-tartók számára készült kiegészítőkkel
  • ZUSALLFL58 – csokoládébarna, minden típusú padlóhoz
  • ZUSALLER58 – kék, antiallergén porzsákkal
Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop