Póréhagymás, indiai csirke curry burgonyával

Villamos biztonságtechnika, tűz- és villámvédelem
Mértéktartó rózsaszín
Egy csipetnyi fűszer



porehagymasindiaicsirke 720

Hozzávalók 4 személy részére:
4 egész csirkecomb, 2 szál póréhagyma, 2 ek olaj, 2 evőkanál garam masala, 2 teáskanál só, 3 dl kókusztej, 2 dl víz, 40 dkg burgonya

A felkarikázott hagymát olajon 5 percig pároljuk. Hozzáadjuk a csípős fűszert, a csirkecombokat, megsózzuk, és felöntjük a kókusztejjel és vízzel, fedő alatt 40 percig főzzük. A felkockázott burgonyához hozzáadjuk a curryt, ha szükséges, adunk még hozzá folyadékot, sót, fűszert, majd addig főzzük, amíg a csirke és a burgonya is puha nem lesz.

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop