Pisztáciás, rózsavizes édes kuszkusz

Nagycsalád, modern idők
Minilak huszonhárom négyzetméteren
Smaragdzöldre hangolva



pisztaciasrozsavizesedeskuszkusz 720

Hozzávalók 4 személy részére:
1 csésze kuszkusz, 3 evőkanál porcukor, 3-4 teáskanál fahéj, 5 dkg vaj, 1-3 teáskanál rózsavíz ízlés szerint, 10 dkg szeletelt mandula, 15 dkg darabolt, sótlan pisztácia, 1 gránátalma magja, ízlés szerint méz

A kuszkuszt egy lezárható tálba tesszük, és felöntjük másfélszeres mennyiségű forró vízzel. Hozzáadjuk a porcukrot, és az egészet összekeverjük. Lefedjük, és hagyjuk, hogy a száraz kuszkusz beszívja 10 perc alatt a forró vizet. Ekkor belekeverjük a fahéjat, a rózsavizet és a mandulát. A vajat megolvasztjuk, és szintén az édes keverékhez adjuk. Tálalásnál a kuszkuszt megszórjuk a pisztáciával és a gránátalmamagokkal, ízlés szerint még mézzel is meglocsolhatjuk.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop