Szabó Jucus gasztroblogger 5 hozzávalós receptjeivel és szakácskönyveivel immár több mint tíz éve érezzük úgy, hogy a konyhában nemcsak az evés, de a főzés is élmény. Íme a szerző egy népszerű vacsora receptje!
Fotó: Szabó Jucus
Hozzávalók 2 személy részére
Elkészítési idő: 15 perc
- 4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
- 15 dkg csiperkegomba
- 4 ek cottage cheese
- 1/2 tk fokhagyma-granulátum
- 2 marék borsócsíra
Pirítás: Melegítsük fel a serpenyőt, egy kevés olívaolajon pirítsuk meg a kenyeret és a felszeletelt gombát.
Fűszerezés: Szórjuk meg a gombát fokhagyma-granulátummal és egy kevés sóval.
Tálalás: Kenjük meg a kenyeret cottage cheesezel, halmozzuk rá a pirított gombát, és szórjunk rá borsócsírát.
Tipp: Ha nincs otthon borsócsíra, friss petrezselyemmel is tökéletes, mert egy kis zöld mindig jól jön!
Hozzászólások