Pirított gombás szendvics borsócsírával

Szabó Jucus gasztroblogger 5 hozzávalós receptjeivel és szakácskönyveivel immár több mint tíz éve érezzük úgy, hogy a konyhában nemcsak az evés, de a főzés is élmény. Íme a szerző egy népszerű vacsora receptje!

Fotó: Szabó Jucus

Hozzávalók 2 személy részére
Elkészítési idő: 15 perc

  • 4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
  • 15 dkg csiperkegomba
  • 4 ek cottage cheese
  • 1/2 tk fokhagyma-granulátum
  • 2 marék borsócsíra

Pirítás: Melegítsük fel a serpenyőt, egy kevés olívaolajon pirítsuk meg a kenyeret és a felszeletelt gombát.

Fűszerezés: Szórjuk meg a gombát fokhagyma-granulátummal és egy kevés sóval.

Tálalás: Kenjük meg a kenyeret cottage cheesezel, halmozzuk rá a pirított gombát, és szórjunk rá borsócsírát.

Tipp: Ha nincs otthon borsócsíra, friss petrezselyemmel is tökéletes, mert egy kis zöld mindig jól jön!

www.5hozzavalo.blog.hu


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop