Penészűző titok a csodás fürdőszobáért

Senki fürdőszobája, konyhája nincs biztonságban a penész ellen, folyamatos védekezésre van szükség. A penész jellemzője, hogy gyorsan felbukkan, és még gyorsabban terjed, főleg a párás, nedves helyiségekben. Hogyan lehet elérni, hogy ne keserítse meg az életünket, ne veszélyeztesse az egészségünket, és ne csúfítsa el otthonunkat? Van két titok, amely garantálja, hogy az Ön otthona is penészmentes legyen.

peneszuzotitokacsodas 720

Ha Ön manapság tervezi a fürdőszoba felújítását, egy dolgot figyeljen meg jól: jelenleg hol bukkant fel a penész? Ezek ugyanis a kritikus pontok, ahol a felújítás után nem sokkal újra támadhat a káros penészesedés. De ennek nem kell így lennie!
A felújítás megtervezésekor elég csak bevetni azt a két titkot, amelyek meggátolják, hogy a penészesedés újra felüsse a fejét a fürdőszobában vagy a konyhában. Válasszunk olyan segédanyagokat, amelyek speciális tulajdonságaik megakadályozzák kialakulását!

peneszuzotitokacsodas 1

Kép forrása: youtube.com

Mi ez a két tulajdonság?

1. Penészedésgátlás BioBlock® technológiával.
A BioBlock® technológia a fuga mikrostruktúrájában egyenletesen eloszló szerves molekulákat ad a habarcshoz, amelyek még nedves körülmények között is nagymértékben megakadályozzák a penészért felelős mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását a fürdőszobai felületen.

Ilyen fugázó anyag az Ultracolor Plus, amely gyors kötésű és gyors száradású, fokozott terhelhetőségű, kivirágzásmentes fugázóhabarcs 2 és 20 mm közötti fugaszélességekhez. Másik megoldás lehet a Flexcolor fugázó, amely bármilyen típusú kerámia és mozaik beltéri fal- és padló-, illetve kültéri falburkolat fugázására alkalmas. Különösen ajánlott ez a termék alakváltozásnak kitett aljzatokra készült kerámia burkolólapok fugázására. 

Amennyiben festett falakat szeretnénk megóvni a penészesedés veszélyétől, érdemes a Silancolor termékcsaládot használni, amely szintén BioBlock technológiával készült, és ezért hatékony algásodás- és penészedésgátló.

peneszuzotitokacsodas 2
Kép forrása: baderieheesakkers.nl

2. Vízlepergetés: DropEffect® technológiával
A DropEffect® technológia molekulaszerkezete csökkenti a felületi feszültséget az elkészített fugaanyag felületén, ezáltal nagymértékben lecsökkenti a víz és egyéb folyadékok felszívódását. A fuga emiatt rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító és foltosodásálló lesz, és természetesen a penész sem tud könnyen megtelepedni rajta.

A fent említett fugázóanyagok (Ultracolor Plus, Flexcolor) mindkét tulajdonsággal rendelkeznek, ezért a fürdőszobai felújítások első számú kedvencei mindenkinél, aki nem szeretne penészesedést az otthonába!

Ha szeretné megtudni, hogy a burkoláshoz milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül, keresse fel honlapunkat: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/

Nyitókép forrása: elghorba.org

maapeilogo 2018

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop