Muemlék ablakok korszerűen


muemlekablakokkorszeruen 720

Amuemlék ablakok formavilága hozzájárul a kor hangulatának felidézéséhez, emberközelibb, finomabb légkör létrehozásához. Egy kis plusz ráfordítással házunkat és az egész utcaképet is megváltoztathatjuk, ezért az igényes felújításhoz igényes ablakok kellenek, de a legfontosabb az igényes, jó ízlésu megrendelo. A mostanában felújításra kerülo házak ablakai a 19-20. századforduló idején divatos ónémet, neoreneszánsz és klasszicista stílusúak. A faragásokkal, lécezésekkel, rozettákkal, betétekkel minden stílusban készülhetnek beltéri ajtók, borítások, spaletták is, melyeket most is ugyanúgy kézi faragással, faszobrászmester készíti, mint hajdanán.

A mai szigorú hoszigetelési kritériumoknak megfelelo új ház építéséhez ajánlom az általam készített háromrétegu üvegezésu termékeket. A muemlék ablakok és ajtók kialakíthatók hagyományos pallótokos kivitelben, amikor nem követelmény a jó hoszigetelés, a másik pedig az általam legkedveltebb 68 mm vastagságú szerkezet gyártása. Sokféleképpen díszítheto a régi ablak tökéletes lenyomataként, a mai kornak megfelelo hoszigetelo képességgel, amelyek 2010-tol rosenheimi minosítéssel kerülnek forgalomba. A muhely szigorú gyártási szabályoknak megfeleloen felszerelt üzem, lehetové teszi olyan hoszigetelt nyílászárók gyártását, amelyek IV78 és IV88 mm-es rétegragasztott, három rétegu üvegszerkezettel, rusztikus marásmintával készülnek.Rendelkeznek TVB bizonyítvánnyal, ezért ablakaink CE-jellel kerülnek forgalomba.

Kérem, tekintse meg honlapomat is, ahol eddig elkészült termékeinkbol, referenciáinkból, a muemlék ablakokhoz választható díszítésekbol látható válogatás.

2074 Perbál, Fo u. 70. Tel.: 20/385 3187

www.perbalablak.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop