Mit jelent a High-End komfort?

Talán sokan nincsenek tisztában az épületgépészet területén manapság mindinkább trendivé váló High-End kifejezéssel. Jelentése egy életérzést is takar, amelyet az Airzone által forgalmazott termékek és szellőztetőrendszerek megoldásai is magas színvonalon képviselnek.

mitjelentahighend 720

Egy-egy lakóingatlan építése során ma már nélkülözhetetlen, hogy az épületgépészeti munkák eredményeként ellássák mindazzal az alapvető komforttal, amely az emberi használathoz nélkülözhetetlen. Alapvető komfort alatt értendő a vezetékes ivóvízellátás, csatornázás, fűtéstechnika. A High-End is az ember komfortérzetét igyekszik kielégíteni, de már egy sokkal magasabb szinten, az Airzone esetében a levegőztetés innovatív technológiája jelenik meg a hővisszanyerős szellőztetőrendszerek beszerelésével.

Mit képvisel az Airzone?
Termékük, a hővisszanyerős szellőztetőrendszer a svájci székhelyű Zehnder fejlesztéséből kerül ki, amely Európa-szerte piacvezető a légtechnikai gépezetek tervezésében. Épületgépészeti tapasztalatait az Airzone több évtizede kamatoztatja Magyarország területén. A Zehnder termékei mellett azért döntöttek, mert számos olyan megoldást találtak gépeik között, amelyet más gyártók még nem forgalmaztak, hiány volt a piacon a magas minőséget képviselő innovatív légtechnikai termékek terén. A kínálatban megtalálhatók a kisebb kapacitású, fürdőszobában használatos ventilátorok, valamint egy teljes épület átfogó szellőztetését megoldó berendezések is. A forgalmazott márka kimagasló minőségét bizonyítja a több, egymástól független minősítési rendszer és díj.
Az Airzone csapatának szakértelmét a Zehnder átfogó oktatásokkal biztosította, és biztosítja mind a mai napig. A leendő partnerek és tervező kollégák számára is garantált ez a magas fokú oktatás, amivel hozzájutnak a Zehnder minőségi segédprogramjához, és egyéb információkkal látják el őket, hogy színvonalas keretek között adják tovább a szakmai munkát egész Magyarország területén. Amennyiben egy-egy kivitelezés során a Zehnder szellőztetőrendszerének technológiájára esik a választás, biztosítva van az épület jövője, hiszen a rendszert arra tervezték, hogy alacsony energiafelhasználás mellett juttassa be a friss és egészséges levegőt, emellett az épület optimális hőmérsékletét is szinten tartsa évszaknak megfelelően. Teszi mindezt úgy, hogy közben a Zehnder által kifejlesztett szűrő kiszűri a levegőben megtalálható aeroszolokat, amelyek terhelhetik a szervezetet, nehezítve ezzel a mindennapokat, legyen szó munkáról vagy csak otthoni feladatokról, esetleg pihenésről.

Az Airzone a Zehnder termékeinek beüzemelésekor a jegyzőkönyv mellé egy 2 éves garanciát is átnyújt, vagyis az esetleges meghibásodásokat az országos szervizhálózat javítja.

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop