Ez a fő témája a 2016-os új IKEA-katalógusnak, amelynek témája a konyha és a konyha köré szerveződő tevékenységek. A katalógus 34 nyelven jelenik meg 219 millió példányban világszerte, és középpontjában a főzés, a tálalás, a befőzés, az otthoni növénytermesztés és az ételtárolás áll.
Legújabb kollekcióikkal az ismeretlen felfedezésére tettek kísérletet – újfajta együttműködéseket, anyaghasználatot és gyártási eljárásokat próbáltak ki. A HEMSMAK limitált példányszámú kollekciója a befőzést és tartósítást élteti. Számtalan befőttesüveget, dobozt, vödröt, kancsót és palackot foglal magában, a hozzá illő, különféle méretű és formájú címkékkel és matricákkal nyomon követhető, mibe mit raktunk, ráadásul a megjelenésük is egyedivé tehető.
A SITTNING több mint 40, a teríték alapdarabjait – tányérok, tálak, poharak, evőeszközök, vázák, gyertyatartók és asztalterítők – magában foglaló kollekció. A nagyszerű kombinálhatóság és használat szem előtt tartásával készült termékekkel egy megszokott estéből is rendkívüli este varázsolható. A sorozat tagjai természetes alapanyagokból készültek: pamut, szájjal fúvott üveg és tömör fa.
Hozzászólások